Disse hører du gratis på Kaffka i vinter

NYTT: Ina Sagstuen kommer til Kaffka  med sin nye duo Listen to Girl 9. februar.

NYTT: Ina Sagstuen kommer til Kaffka med sin nye duo Listen to Girl 9. februar. Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Kaffka starter konsertåret med en rekke trivelige og spennende for hatten-konserter med både nye og litt eldre travere i aksjon.

DEL
Allerede førstkommende lørdag er det duket for et nytt fjes da totningen Heidi Enger inntar for hatten-scena sammen med Vidar Sundbakken. Lørdagen etter er supertalentet Daniel Holen Berg på plass før Elvis-entusiastene i Anita & Her Latest Flames med sine lune salongversjoner av Elvis Presley-klassikere er klare for å bevege Kaffka-publikummet igjen lørdag 19. januar .

Klassikere

Lørdag 26. januar blir det stemningsfull duojazz signert Ivar Farup og Uri Sala mens amerikanske Ross Reaver, med adresse Gjøvik, spiller opp 2. februar. Travle Ina Sagstuen (Fathers Finest) dukker opp med sin nye duo Listen to Girl 9. februar før Harald Hougaard kommer til kafeen med et knippe klassikere signert kapasiteter som Bob Dylan og Leonard Cohen under armen 16. februar.

Ungdommen står i sentrum 23. februar, for da dukker gjengen i 2 X 2, med medlemmer fra musikklinja på Gjøvik videregående skole, opp for å gi jernet. Den konserten følges opp av Espen Rogne og resten av Riot Boots som 2. mars kommer til gards med noen av rockens største og heftigste klassikere i gitarkofferten.

Jokke-låter

Litt mildere toner blir det 9. mars da Grete Kvingedal og Kåre Dale tar turen til Kaffka mens Bent Skjøld tar turen 16. mars med et knippe Jokke-låter på repertoaret.

Vintersesongen av for hatten-konsertene rundes av med de spilleglade karene og damene i FriFant 23. mars før søskenparet Tone-Lill R. Klokkerud og Marita Røstad byr på spennende musikk 30. mars.


Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken