Rocker jula inn med Elvis

JULE-ELVIS: Trekløveret Stephen Ackles (f.v.), Paal Flaata og Vidar Busk inntar Fjellhaven med showet «Elvis - Blue Christmas».

JULE-ELVIS: Trekløveret Stephen Ackles (f.v.), Paal Flaata og Vidar Busk inntar Fjellhaven med showet «Elvis - Blue Christmas». Foto:

Artikkelen er over 1 år gammel

Var det en som visste å sette pris på den gode, snørike og tradisjonelle jula, så var det Elvis Presley. Selv velger Stephen Ackles å reise til Syden når jula ringes inn.

DEL

Fredag kveld er det derimot en snøfrisk Stephen Ackles som sammen med Paal Flaata og Vidar Busk inntar Fjellhaven med sitt nye show «Elvis – Blue Christmas», etter en av Elvis Presleys mest kjente julesanger.

Julestemning

Turneen er godt i gang, og Stephen Ackles forteller om god stemning i salen og på scena.

– Premieren var veldig artig! Det er jo så mange fine sanger at alle går ut av salen etterpå med smil om munnen, sier Ackles som mener at med så mange julehits fordelt på bare to julealbum, har Elvis Presley så absolutt en plass i den norske juletradisjonen.

– Juleplatene til Elvis selger fortsatt og for Elvis var jula spesiell, forteller Stephen Ackles og beskriver i fargerike ordlag et julepyntet Graceland, en stemning trekløveret nå formidler gjennom forstillingen «Elvis – Blue Christmas».

Noen rockere

Men selv om jula står sentralt, lover Stephen Ackles at det ikke bare blir julesanger i Fjellhaven.

– Nei, vi kan ikke glemme rocker'n Elvis, så noen av de mest kjente klassikerne er med, men i all hovedsak er det Elvis Presleys julesanger vi tar for oss denne gangen, sier Ackles som med det avslører at han og resten av Elvis-entusiastene allerede brygger på en ny Elvis-forestilling.

– Vi kommer tilbake til Gjøvik til neste år, men da med en forestilling som tar for seg gospelsiden av Elvis, frister Stephen Ackles og legger til at det blir en turne med bare kirkekonserter.

Men fredag er det jul for alle i penga, og for å få skikkelig fart i publikum, er totningene i The Rocket Squad hyret inn for å åpne Elvis-kvelden og sørge for at julestemningen og rimfrosten etter hvert også inntar publikum i Fjellhaven.

– Selv blir det Sydentur på meg i år, avslører Stephen Ackles.

– Det blir godt å slappe av litt etter turneen, men jeg klager ikke. Det som bare skulle være 15 konserter har blitt til tre år med Elvis-konserter. Ikke dårlig det.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags