Liveplateslipp i bakgården

FULLSATT ROCKEFELLER: Knut Anders Sørum lanserer fredag live-CD fra konserten på Rockefeller, under sommerens konsert på Kaffka.

FULLSATT ROCKEFELLER: Knut Anders Sørum lanserer fredag live-CD fra konserten på Rockefeller, under sommerens konsert på Kaffka. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Fredag lanseres Knut Anders Sørums liveplate fra jubelkvelden på Rockefeller – med tilhørende film og bildebok.

DEL

Knut Anders Sørum holder ord, og lanserer liveplata fra Rockefeller-konserten akkurat til fredagens konserthappening i bakgården på Kaffka.

Men er ikke Sørum opptatt med Sommerslagere fredag, tenker du? Joda, men i år som i fjor har øverskreiingen med seg Adam Douglas og High Red, som åpner ballet fram til Sørum'n kommer småjoggende opp fra Gjøvik gård.

Douglas i Stjernekamp

Fredagens konsert er av de siste på Knut Anders Sørums turné, som avsluttes med kulturprisvinnerkonsert hjemme på Toppenplassen 27. august. Det blir også av de siste opptredener Adam Douglas rekker før han blir opptatt med NRKs Stjernekamp framover høsten.

Det var 7. april Knut Anders Sørum fylte Rockefeller med rundt 1350 tilskuere. Visst hadde han spilt der tidligere, men dette var første gang med kun egen materiell. Stjernekamp-vinneren bød på alt fra Jørgen Hattemaker til Nessun Dorma, men kun førstnevnte av disse to har fått en plass på liveplata. I bakgården på Kaffka kan imidlertid alt skje. Dog er det her 200 kun sitteplasser og 150 ståplasser, så det kan hende det lønner seg å være tidlig ut, påpeker Kenneth Dalby på Kaffka.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags