Kick off med Dancecamp i Snertingdal

Av
DEL

InnsendtSnertingdal Trimsenter starter opp med nytt tilbud for barn, unge og voksne denne høsten.

Neste uke er det kick off for de unge med dansetilbud hver dag fra mandag til torsdag. Gruppevis, 6- 10 år og 10 – 15 år. Tilbudet passer like godt for gutter som for jenter.

Instruktør Ida Toppen byr på fengende musikk og rytmiske bevegelser der tema er «slipp deg løs!» Dancecampen avsluttes med show torsdag ettermiddag. For påmelding og mer info, følg vår side på facebook eller kontakt Trimsenteret.

«Dans med Ida» er navnet på nye timer som kommer fra høsten. Timene vil være utfordrende, lærerike og ikke minst inspirerende. Timen passer for alle som liker å bevege seg etter musikk.

Snertingdal byr på masse aktiviteter både utendørs og innendørs. Her er Tufteparken, lekeparker, badeanlegg, turstier både sommer og vinter, gokart, idrettsanlegg og trimsenter. Noe for alle og enhver som vil være i fysisk aktivitet. Bygda er belønnet med flott natur som gir mange muligheter og er ett treningseldorado!

Mottoet for Trimsenteret: «gjør bygda sprekere», bør passe bra da det er mange ulike tilbud ved senteret. Seniortrim, ungdomstrening, spinning, crossfit-inspirerte timer, ulike kondisjon-, styrke- og bevegelsestimer for å nevne noen. I tillegg til disse vil det fra høsten bli muligheter for PT timer og ulike dansetimer. Trimsenteret har medlemmer fra hele kommunen. Er man ikke medlem, kan man kjøpe drop-in timer. Dette blir også ofte benyttet av hytte- eiere og andre tilreisende. Senteret er godt utstyrt med apparater, er åpent 24/7 og er tilrettelagt for bevegelseshemmede. Her legges vekt på det sosiale, trivsel og samhold.

Trimsenteret ønsker å gjøre bygda sprekere. Vi gleder oss til dancecamp og videre timer utover høsten.

Artikkeltags