Kaffka starter konsertsommeren allerede nå

SNART SOMMER: Kenneth Dahlby på Kaffka gleder seg til at Tre Små Kinesere åpner konsertsesongen i bakgården 25. mai.

SNART SOMMER: Kenneth Dahlby på Kaffka gleder seg til at Tre Små Kinesere åpner konsertsesongen i bakgården 25. mai. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

De glade trønderne i Tre Små Kinesere innleder konsertsommeren i bakgården på Kaffka. I tillegg vil et knippe små og store navn gjøre sitt inntog på den stadig voksende konsertplakaten.

DEL

Fredag 25. mai jumper Ulf Risnes og resten av Tre Små Kinesere opp på Kaffka-scena.

– Det er morsomt å ha en av de større norske artistene som åpningskonsert, sier Kenneth Dahlby som ikke legger skjul på at Tre Små Kinesere er et av banda han har hatt på blokka lenge.

Åpner billettluka

Med slagere som «Klassebildet», «Dørstokkmila» og «Agnar Mykle» står Tre Små Kinesere i samme klasse med band som Diderre, Postgirobygget og Trang Fødsel, mener Kenneth Dahlby som fra og med onsdag åpner billettsalget til den håndfull konserter som er klare.

– Vi jobber med en fem til sju navn til og kommer til å avsløre flere saftige karameller før påske, smiler Dahlby som ved siden av Tre Små Kinesere har disse konsertene klare: Trang Fødsel (8. juni), Jan Eggum (15. juni), Lewi Bergrud (17. august) og Staut (24. august).

Tv-kjendis

– Sommerens konsert med Trang Fødsel var så bra at de ville jeg rett og slett ha tilbake, humrer Kenneth Dahlby som ikke legger skjul på at han håper Trang Fødsel-frontmann Hans Petter Aaseruds innsats i den kommende sesongen av «Hver gang vi møtes» bidrar til at flere får lyst å høre bandets mange mjuke og stemningsfulle popjazz-slagere live i bakgården.

Plass til flere

Som konsertarrangør merker også Kaffka at det ikke er noen fasit på hva som trekker folk, og at de har møtt på overraskelser legger ikke Kenneth Dahlby skjul på.

– For eksempel var det jo plass til flere folk på Vamp-konserten, sier han og føyer i den anledning til at han merker at det fortsatt er vanskelig å trekke folk fra Lillehammer og Hamar til Gjøvik på konsert.

– Det er noe som henger ifra gamle dager, men det pussige er at på Trang Fødsel-konserten kom det mange fra Oslo hit til bakgården, sier Dahlby som selv om han gleder seg til jul ikke synes konsertsommeren kan komme fort nok.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags