Ola Einar søker kjæreste på TV

Ola Einar Hovrud fra Leira er en av årets bønder i Jakten på kjærligheten.

Ola Einar Hovrud fra Leira er en av årets bønder i Jakten på kjærligheten. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel

Ola Einar Hovrud håper postkassa snart fylles opp av frierbrev.

DEL

Valdrisen er plukket ut blant rundt 400 bønder som søkte om å bli med i neste sesong av TV2s lengelevde realityserie Jakten på kjærligheten.

Ola Einar Hovrud er 50 år gammel og bor på Leira, hvor han ifølge TV2 driver med gressproduksjon og skogsdrift.

– Ola Einar bor i et nybygd flott hus på gården. Han er utadvendt, blid og hyggelig kar som er hjelpsom. Han liker alt fra stillheten i naturen, være sosial, drikke kaffe med naboen og gå på bygdedans. Han savner klemmer og kos fra en kjæreste og vil gjerne finne den rette damen han kan bli gammel med, skriver kanalen i en pressemelding.

To kvinner og fire menn

Jakten-bøndene som er valgt ut til sesong 15, ble presentert for pressen i går ettermiddag på Gjestestuene til Norsk Folkemuseum på Bygdøy.

– Det har vært rekordstor pågang fra bønder som ønsker å delta, sier programleder Katarina Flatland.

I de siste sesongene har speeddatingen funnet sted på Hoel gård i Hedmark. Denne sesongen kommer disse sekvensene til å foregå i nye omgivelser på en utvalgt gård som vil bli presentert ved en senere anledning.

– Et annet nytt grep er at Jakten-parene denne sesongen kommer til å dra på ferie til samme sted samtidig. Der vil de også omgås hverandre. Tidligere har parene reist på romantiske turer alene til forskjellige land. Siden dette er en jubileumssesong håper vi også å kunne markere sesong 15 ved å samle alle tidligere bønder og jakten-parene til en feiring til høsten, sier Flatland.

Bøndene blir nærmere presentert for TV-seerne mandag 12. mars.

Her er de øvrige Jakten-bøndene:

Gudrun Austli (38) Snåsa, Nord-Trøndelag

Gårdsdrift: Sauebonde

Gudrun er en livlig og glad bonde som har flyttet fra byen for å overta familiegården på Snåsa. Hun jobber i tillegg som filmprodusent. Latteren sitter løst hos Gudrun og hun ønsker seg en kar som er trygg, har masse humor, er kjapp i replikken og som ikke er redd for å være nær. Skjegg ingen hindring, heller en fordel. Gudrun ønsker seg en kar som vil ha familie og barn.

Janne Øiestad (50) Hjellebøl, Akershus

Gårdsdrift: Hester

Janne er raus og åpen, latteren sitter løst og hun er sosial. Hun bor på gården med sin 13 år gamle datter, går på jakt og steller dyrene. På sikt ønsker Janne å tilrettelegge «Inn på tunet» – et tilbud til barn som trenger det på grunn av livssituasjonen sin. Janne ønsker en omsorgsfull mann med humor, en bestevenn som er raus med klemmer og som er trygg på seg selv.

Bjørn Hammer (30) Selbu i Sør Trøndelag

Gårdsdrift: Sauebonde

Denne driftige bonden er både handy og huslig. I tillegg til gårdsdrift jobber han som landbruksentreprenør. Han padler kajakk, går på jakt, står på ski og kjører snøscooter om vinteren. Bjørn søker en blid og positiv jente som gjerne må være litt frampå og som tør å flørte med ham.

Simen Gjølberg (25), Kråkstad, Akershus

Gårdsdrift: Korndrift

Simen er en av Jakten-bonden Beatrice Fjells friere i forrige sesong. Simen har alt på stell i livet. Han har gode venner, skal snart overta odelsgården og jobber som veiplanlegger i Veivesenet. Men han mangler drømmekjæresten. Simen ønsker brev fra jenter på sin egen alder og han liker tydelige, snille og bestemte jenter som vet hva de vil. Og ikke minst som skjønner at gårdsdrift ikke er en åtte til fire jobb.

Kristoffer Heldal (30), Drangedal i Telemark

Gårdsdrift: Sauer og skogsdrift

Kristoffer er en gjennomsnill kar med et godt hjerte. Han elsker å lage god mat og serverer gjerne en god vin til. Han liker å sove under stjernene i skogen og ha dype samtaler. Det er elevene han er lærer for som meldte han på til «Jakten på kjærligheten.» Kristoffer ønsker seg en snill og positiv jente som liker friluftsliv, seile, som liker gårdslivet, vil kokkelere på kjøkkenet og kose seg.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags