Ole Einar fra Leira skal jakte kjærlighet på TV

PÅ LEIT:  Ola Einar Hovrud (50) Leira håper å treffe den rette når innspillingen av en  ny sesong av «Jakten på kjærligheten» tar til.

PÅ LEIT: Ola Einar Hovrud (50) Leira håper å treffe den rette når innspillingen av en ny sesong av «Jakten på kjærligheten» tar til. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Ole Einar Hovrud (50) fra Leira er en av seks bønder som håper å treffe den store kjærligheten når «Jakten på kjærligheten» nå går inn i sin 15. sesong.

DEL

Etter fjorårets vellykkede sesong, der tre av fire par ble samboere under innspillingen, har søknader fra bønder som vil finne kjærligheten strømmet inn.

– I år har det vært rekordstor pågang fra bønder som ønsker å delta - cirka 400 søknader er kommet inn, sier programleder Katarina Flatland til TV 2.

Savner klemmer

En av dem som har søkt, er altså Ole Einar Hovrud fra Leira. Han har to barn og gården driver med skogsdrift og gressproduksjon. Det var niesen hans som meldte onkelen på det populære tv-programmet.

– Jeg fikk en telefon i romjula og var veldig overrasket at jeg hadde blitt påmeldt til «Jakten på kjærligheten» av niesen min. Jeg søker etter ei jordnær dame og kan tilby litt av hvert som turmuligheter i Valdres, og så er jeg en snill mann, sier Ole Einar som omtales som en utadvendt, blid og hyggelig kar som er hjelpsom. Han liker alt fra stillheten i naturen, være sosial, drikke kaffe med naboen og gå på bygdedans.

I «innsalgsarket» fra TV2, heter det i tillegg at «han savner klemmer og kos fra en kjæreste og vil gjerne finne den rette damen han kan bli gammel med og som kan flytte inn hos ham».

Frierbrev

De andre bøndene som jakter på den store kjærligheten, er sauebonden Gudrun Austli (38) fra Snåsa i Nord-Trøndelag, kornbonden Simen Gjølberg (25) fra Akershus, som var på frierferd selv i forrige sesong av «Jakten på kjærligheten», Janne Øiestad (50) fra Akershus om holder på med hester, Kristoffer Heldal (30) fra Drangedal i Telemark som holder sau og skog og sauebonden Bjørn Hammer (30) fra Selbu i Sør-Trøndelag.

Men før innspillingen kan begynne trenger de seks bøndene frierbrev! Er du glad i frisk luft, vakker natur og har lyst til å være med på et spennende eventyr, er det bare å kvesse pennen.

«Ta sjansen – kanskje befinner din store kjærlighet seg på akkurat denne siden», heter det i en sødmefylt pressemelding fra TV2. Føler du deg kallet, er fristen for å skrive brev 20. april.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken