Det er glimt i øyet på revygeneral Viggo Bråthen mens han samler trådene og troppene på Skogglimt til siste runde med forberedelser. Tredje februar går de på scena med publikum i salen.

– Vi jobber for at alt skal være gjennomprøvd før premièren. Vi skal være så trygge på rollene våre, at også vi kan kose oss under forestillingen, sier Viggo Bråthen.

Tre måneder med øvelse er tilbakelagt, nå er unge Brenli-karer i ferd med å rigge lys oppunder taket på Skogglimt, og Erstad og co. bærer musikkinstrumenter på plass. Bente Hagen har sørget for at alle får de rette kostymene, mens Hans Gustav Bjørnli er scenesjef.

Totalt tretti ildsjeler står bak når de sju skuespillerne Marthe Ohren, Betzy Merckoll, Mari Lunder, Roar Kalvsjøhagen, Mette Bråthen, Odd Evenrud og Viggo Bråthen kaster seg ut i sanger og sketsjer om små og større begivenheter i distriktet.

Lunner revy- og teatergruppe (LURT) har samlet sine beste poeng gjennom femten år, som er én av grunnene til revytittelen "Hva var det vi sa...". En annen grunn er gjengangeren, mannen i brun parkas, som både ser skrått og sparker frimodig fra seg.

LURT har fått godt rykte på seg også utover Hadelands grenser. Ved forrige revy, i 2003, kom en busslast med torpinger og moret seg på Skogglimt. Den revyen trakk 3300 publikummere til forsamlingshuset i skogen på Grindvoll. Åtte forestillinger har LURT tenkt å kjøre denne gang, om folk vil komme og høre hva de har å si om hva de har sagt...