H.C. med følge til Vinylsalongen

PLATESNURRER: Hans Christian Gjestvang er sammen med Trond Svendsen og Frode Hermanrud torsdagens vertskap i Vinylsalongen på Fyrverkeriet kulturhus på Raufoss.

PLATESNURRER: Hans Christian Gjestvang er sammen med Trond Svendsen og Frode Hermanrud torsdagens vertskap i Vinylsalongen på Fyrverkeriet kulturhus på Raufoss. Foto:

Av

Hva som havner på platetallerkenen når Hans Christian Gjestvang, Trond Svendsen og Frode Hermanrud setter hverandre i stevne i Vinylsalongen på Fyrverkeriet kulturhus torsdag kveld er usikkert, men at det blir en munter og spennende kveld er det ingen tvil om.

DEL

Hans Christian «H.C.» Gjestvang er vel mest kjent som boligmekler, men det kanskje ikke alle vet er at han også har en solid og spennende karriere som musiker bak seg. Eller hva sies om to plateinnspillinger med Conception med ditto solide plasseringer på norsktoppen med nevnte band? Ellers har Gjestvang «gått gradene» i band som Yankee, Exit og After Eight og har ellers medvirket som musiker her og der når orgelfingrene har klødd som mest. Men hva hører mekleren på slags musikk?

Sammen med Gjestvang stiller Frode Hermanrud som jobber som kulturjournalist i Oppland Arbeiderblad, der han blant annet har sin egen podkast, «Backstage». Begynte med nærradio i 1988 og har snakket og skrevet om musikk siden da. Har bursdag på samme dag som Odd Nordstoga og født samme dag Frank Sinatra spilte inn «Bad bad Leroy Brown». Spiller trommer i Elvis-hyllestbandet «Anita & her latest flames». Trond Svendsen er musikeren fra Hedmark som sammen med bandet Tuxedo og albumet «Palomino Motel» fikk anmeldere og blaserte musikkinteresserte til å bli vaskeekte countryfans på flekken. Svendsen er Innlandets Springsteen og en spennende historieforteller i samme gate som Levi Henriksen.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags