Singelslipp på Puls-Ditt værested

KONSERT: Rune Bakkelund med band har konsert på Puls-Ditt værested torsdag 19. oktober.

KONSERT: Rune Bakkelund med band har konsert på Puls-Ditt værested torsdag 19. oktober. Foto:

Artikkelen er over 3 år gammel

Rune Bakkelund med band opptrer på Frelsesarmeens kulturkaféegrave; på Puls-Ditt værested i Gjøvik torsdag 19. oktober.

DEL

Gjøvikenseren har spilt og sunget i flere band. Han er blant annet kjent fra Harry Hoovers, som spiller coverlåter av Vazelina Bilopphøggers.

– Låtene hans befinner seg i et visepop landskap. Det er mange rolige sanger med tekster til ettertanke, sier Marit Helene U. Olsen, prosjektleder for Puls-Ditt værested. Hun er glad for å kunne tilby en forsmak på konserten som Rune Bakkelund med band skal ha på kulturhuset i Gjøvik fredag 27. oktober.

Da Bakkelund hadde singelslipp på Puls i fjor høst, var det fullt hus med over 100 tilhørere. Nå er han klar med nok en singel, «Savnet», og for første gang har han også med seg et band. Ifølge arrangøren var han nesten ferdig med å skrive denne sangen til minne om sin bestefar i 2015, da en av hans kollegaer plutselig ble meldt savnet og senere funnet omkommet.

Puls-Ditt værested, som ligger vegg i vegg med Fretex på Kirkeby, arrangerer kulturkafé hver torsdag med unntak av de ukene de arrangerer søndagsmiddag. I tillegg til konserter og foredrag, arrangerer de Internasjonal aften og redesign for barn. 

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken