Gjøvik: – Vår beste konkurranse

Gjøviks drilltropp var godt fornøyd etter EM-innsatsen.

Gjøviks drilltropp var godt fornøyd etter EM-innsatsen. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

– Vi har aldri prestert så bra som vi gjorde i dag, fastslo Gjøvik-instruktør Andrea Jansen etter drilltroppens EM-konkurranse.

Andre EM

Juniorjentene fra Gjøvik deltar i sitt andre EM i majorettes, eller korpsdrill som det også kalles, og leverte en konkurranse de kan si seg fornøyd med. Foran et særdeles entusiastisk norsk publikum i kroatiske Slavonski Brod, fikk de ut opp mot sitt maksimale potensial.

Fornøude uansett

Hvilken plassering det holder til, blir ikke kjent før søndag ettermiddag.

– Uansett plassering har vi grunn til å være fornøyd. Vi klarte å kvalifisere oss til EM, og leverte opp mot vårt beste. Mer kan ingen forlange, sier Synne Eid Rossing. Etter å ha vært skadet da Gjøvik-jentene fikk sin EM-debut i fjor, fikk hun endelig EM-debuten i Kroatia.

– Det var utrolig surt i fjor, men desto morsommere i år, konkluderte Eid Rossing.

11 nasjoner

I Slavonski Brod, som ligger øst i Kroatia, langs elven Sava på grensen til Bosnia, møter de norske deltakerne konkurrenter fra 11 nasjoner.

Rundt 30 foreldre og foresatte fra Gjøvik-distriktet er med på turen til EM-byen, og er med og setter farge på tribunene, hvor i overkant av 100 norske tilskuere har funnet sine plasser. Totalt teller den norske delegasjonen i overkant av 200 personer.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags