Flygelfest med DEG som gratisgjest

PAINODÅP: Det flotte Steinway-flygelet har til nå stått ubrukt, men tirsdag 19. september inviterer Unni Heimdal (foran), Elin Dotseth og Ruben Normann Karlsen til innvielseskonsert på Friscena.

PAINODÅP: Det flotte Steinway-flygelet har til nå stått ubrukt, men tirsdag 19. september inviterer Unni Heimdal (foran), Elin Dotseth og Ruben Normann Karlsen til innvielseskonsert på Friscena. Foto:

Når det splitter nye Steinway-flygelet for første gang skal møte publikum, håper de ansatte ved Gjøvik kultursenter at nettopp du sitter i salen.

DEL

Det var i sommer Gjøvik kommune slo på stortromma, dro kortet og investerte i et nytt konsertflygel signert en av verdens mest kjente instrumentmakere: Steinway & sons i Hamburg. Siden da har flygelet stort sett stått i ro med plast rundt seg, men tirsdag 19. september skal en heldig forsamling få oppleve flygelet i all sin prakt.

Må ha billett

– Konserten er gratis, men man ha billett, sier Elin Dotseth og Marte Skoglund ved Gjøvik kultursenter som fra og med i morgen formiddag åpner slusene til de 100 eksklusive billettene til konserten på Friscena.

– Billettene skaffer man seg via vår hjemmeside eller Facebook-side, sier Skoglund som ber folk være kjappe på labben og sikre seg inngang til en konsert med et pent knippe pianister som er spesialinvitert for å gjøre stas på kvelden og ikke minst instrumentet.

Stjernepianister

Elin Dotseth forteller det er Kristin Fyrand Mikkelsen og Gunnar Flagstad, for mange kjent fra Resonans og pianoduen 20 Fingre, som har satt sammen den eksklusive buketten med pianister som ved siden av Gjøvik-paret ellers består av Sveinung Bjelland, Helge Lien, Sigstein Folgerø, Patrik Johansson, Ellisiv Tandberg, Joachim Engeli og Ferdinand Fyrand Flagstad.

– Vi serverer forfriskninger i høye stettglass og gleder oss til å invitere publikum til en innvielseskonsert med mange spennende konstellasjoner og pianister i en herlig miks av etablerte stjerner og fremadstormende, lokale talenter, frister tospannet Dotseth/Skoglund.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags