Generasjonsgudstjeneste med besøk av Gjøvik Soul Children

Velkommen til Generasjonsgudstjeneste med besøk av Gjøvik Soul Children

Velkommen til Generasjonsgudstjeneste med besøk av Gjøvik Soul Children Foto:

Av
DEL

Innsendt«Alle kan møte Gud når som helst og hvor som helst, men det ligger styrke i å møte Gud sammen med andre», sier sersjantmajor i Frelsesarmeen Gjøvik Torunn Lunde. «Vi trenger hverandre for å forstå og bli inspirert».

I Frelsesarmeen på Gjøvik møtes de til gudstjeneste annen hver søndag. I gudstjenesten får du synge, lytte og be sammen med andre. Torunn Lunde forteller at Gudstjenesten er en møteplass; «Her møter vi Gud, hverandre og oss selv, og får næring til troen og livet».

Gudstjenesten er alltid åpen for alle. Her samles de som fellesskap på tvers av generasjoner, og en gang i måneden er gudstjenesten tilpasset slik at alle aldre syns det er ok å være tilstede hele tiden. De andre søndagene er det egen søndagsskole for barna.

Førstkommende søndag får Frelsesarmeen besøk av Gjøvik Soul Children! Det er et kor for barn og unge i nærområdet. De har fokus på å ha det gøy med musikk, leke og å være et inkluderende fellesskap. «Vi gleder oss til å høre de og ha de med i vårt fellesskap denne søndagen!» avslutter Torunn Lunde.

Bli med du også da vel. Frelsesarmeen ønsker alle hjertelig velkommen! Etter gudstjenesten blir det servert suppe, og det er god tid til en prat rundt bordet.

Artikkeltags