Julie Bergan og Myra er klare for Fredvikafestivalen

FESTIVALKLAR: Julie Bergan får det travelt i sommer, men tar seg tid til å svinge innom Gjøvik og Fredvikafestivalen i juni.

FESTIVALKLAR: Julie Bergan får det travelt i sommer, men tar seg tid til å svinge innom Gjøvik og Fredvikafestivalen i juni. Foto:

Artikkelen er over 2 år gammel

Fredvikafestivalen klemmer til og presenterer to nye, solide popstjerner til sommerens musikkfest ved Mjøskanten.

DEL

Med Julie Bergan (24) som har seilet opp til å bli en av våre store vokalister og entertainere som har det unge publikummet i sin hule hånd og rapperen Myra (23) som uten tvil er en av de mest spennende nye artistene våre på plass, begynner plakaten til Fredvikafestivalen å bli svært så variert og omfangsrik.

HVA SKAL SCENENE HETE? Send inn ditt forslag og vinn festivalpass!

Heftig sommer

Julie Bergan har per dags dato samlet over 160 millioner streams på Spotify, og har bevist seg som en av Norges stødigste liveartister. Høsten 2017 ga Julie Bergan ut den store popballaden «Incapable» til store mengder ros og tung radiorotasjon, med blant annet A-listing hos P3 og B-listing hos mp3. I januar fulgte hun opp utgivelsen med en spretten ny hitsingel, «Guilt Trip», som har spredd seg som ild i tørt gress til noen av de største spillelistene og gått direkte inn på A listen hos mp3.

– Julie forbereder seg på en heftig festivalsommer og stopper heldigvis innom Fredvika! sier Silje Larsen Borgan, pressesjef for Fredvikafestivalen.

Festivalsjefen besøker OA-podden

«Nystemten»

Når det gjelder Myra er hun et herlig friskt pust på den urbane siden av poplandskapet vårt akkurat nå.

– Hun rapper med en selvtillit det er umulig å motstå. Stemmen hennes har en iboende kulhet, som veksler mellom å sjarmere og sette deg på plass. At hun fikk oppdraget å synge Bergens nasjonalsang «Nystemten» før Cecilia Brækhus gikk inn i ringen på Koengen i Bergen forteller litt om hvor fort folk har fått øynene opp for 23-åringen, sier Silje Larsen Borgan. Myra slapp nylig den høyst fengende singelen «Føler meg selv», som ble belønnet som Ukens låt på NRK P3, og den tredje singelen til å bli listet på radio.

Ja, de mener Fredvika skal skrives uten E i midten

– Låten kan hevdes å ligge skjæringspunktet mellom urban, hiphop og pop og viser en ny, spennende side av Myra som for øyeblikket jobber med sitt debutalbum. Myra tar med seg all sin attitude og overbevisning til scenen vår i sommer, og vi gleder oss, sier pressesjefen entusiastisk.

Fredvikafestivalen arrangeres i Gjøvik i tidsrommet 22. – 23. juni med artister som Bernhoft, Thomas Dybdahl, Fieh, No. 4 og OnklP & De Fjerne Slektningene som noen av artistene.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags