De kommer alle sammen. Artister kommer langveis fra for å underholde oss gjennom adventstiden og for å få oss inn i riktig lynne slik opp mot jul. Men for fjerde år på rad samler også flere av våre lokale storheter seg for å bringe sin versjon av julebudskapet. Og for å trekke, dra og lokke oss med seg i sjelfulle bidrag til høytiden.
Den største endringen fra tidligere år er at en vil legge inn et helt nytt element; opplesning. Skuespiller Janka Stensvold vil lese noen utvalgte tekster under forestillingen for å forsterke følelsen av høytid.

Forestillingene blir gjennomført lørdag 17. og søndag 18. desember og som tidligere år vil Gjøvikhallen være arena for begivenhetene. Innholdet i konserten kommer også mange til å dra kjensel på, selv om det er noen nye sjeler i staben. Scenografi er det Roy Arne Wold som skal stå for og det loves en svært vakker scene.
– Det er bare så synd at alle vi artistene skal stå oppå der og ødelegge inntrykket, sier Leif Anders Wentzel.

Trond Nagell-Dahl og Leif Anders Wentzel får følge av flere veteraner i dette konseptet, slik som Ingvild Pedersen, Geir Wentzel og Gaute Ormåsen. I tillegg har de med seg et meget erfarent band bestående av Dag Stokke, Jørn Fodnestøl, Erik Smith, Lars Endrerud og en fem manns blåserekke.

Ny for året i "A soulful Christmas" er Steffen Nicolaisen fra Hov. Han har lang fartstid som musiker, låtskriver og vokalist i flere band og sammensetninger og er kanskje mest kjent for de fleste fra bandet Nickels & Dimes.

Juleshowet har også fått med seg årets vinner i " Stjerner i sikte", som ble kåret på Gjøvikmarken tidligere i høst. Nora Foss Al-Jabri er bare ni år gammel men imponerte alle med sin vokal under konkurransen.

Mer om saken