«Farmen»-Kristian ble tatt for fyllekjøring: – Straffen var fortjent

Kristian Krubel Djupnes fortalte snakket med Dagbladet om fyllekjøringen.

Kristian Krubel Djupnes fortalte snakket med Dagbladet om fyllekjøringen. Foto:

Av
Artikkelen er over 2 år gammel
DEL

Kristian Krubel Djupnes fra Gjøvik har blitt en seerfavoritt i årets utgave av Farmen. I lørdagens Dagbladet forteller 21-åringen om hvordan han for rundt ett år siden mistet sertifikatet på grunn av fyllekjøring.

Det var i oktober i fjor at den ferske norgesmesteren i mjølking ble dømt til 21 dagers fengsel. Ifølge dommen hadde han 1,3 i promille da han ble stoppet av politiet. Djupnes slapp å sone i fengsel og fikk innvilget fotlenkesoning. Han fikk også en bot på 20.000 kroner og tap av førerkortet i to år.

– Jeg vet i alle fall at det ikke kommer til å skje igjen. Å kjøre med promille er ikke bra, det er galskap. Heldigvis gikk det ikke utover andre enn meg selv, sier han til Dagbladet.

Sonet ferdig

Avisen skriver hvordan Djupnes fortsatt sonet dommen da han fikk beskjed om at han var plukket ut til å være med på reality-serien.

«Farmen»-livet er ikke ukjent for avløseren Djupnes, som nå er tilbake i hverdagen på Øvre Bratteng i Bybrua.

Livet uten førerkort gikk overraskende greit, sier «Farmen-Kristian» til Dagbladet, hvor han understreker at straffen var vel fortjent.

– Det er utrolig hvor fort man vender seg til å ikke ha førerkort, og det plager meg ikke overhodet. Straffen var fortjent, sier han.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags