Statsministeren til Hakkebakkeskogen

Får besøk: De livlige dyrene i Hakkebakkeskogen får besøk av selveste statsministeren fredag ettermiddag. foto: brynjar eidstuen

Får besøk: De livlige dyrene i Hakkebakkeskogen får besøk av selveste statsministeren fredag ettermiddag. foto: brynjar eidstuen

Artikkelen er over 3 år gammel

Til og med Erna Solberg har fått med seg det som skjer i Bassengparken om dagen.

DEL

Førstkommende fredag blir det storfint besøk i Hakkebakkeskogen, avdeling Bassengparken, for da dukker nemlig selveste statsministeren – så vidt vi vet uten revekostyme – opp.

Leser

 – Erna Solberg besøker den første forestillingen og hun leser først fra Egners klassiker så ventetiden før forestillingen ikke blir så lang for barna, sier Mari Cathrine Brostuen Hagen som sammen med resten av Hakkebakke-gjengen gleder seg veldig til å vise Hakkebakkeskogenforestillingen til alle som tar turen.

Økt vakthold

– Siden vi har en svært prominent gjest med stort følge denne dagen, gjør vi oppmerksomme på at det vil bli økt vakthold og uniformert politi i parken, sier hun og håper de voksne forklarer barna om dette på forhånd.– I anledning besøket vil vi også måtte sperre av parkeringsplassen ved Stallmesterhuset en periode, legger hun til.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken