Eplemost på Gjøvik gård

Anna Österberg etterlyser epler slik at Drengestua også i år kan tilby ferskprodusert eplemost.

Anna Österberg etterlyser epler slik at Drengestua også i år kan tilby ferskprodusert eplemost. Foto:

Av

Driverne av Drengestua lurer på om du har noen epler til overs, som de kan få for å møte etterspørselen etter Gjøvik gård-produsert eplemost.

DEL

Innsendt Selv om sommeren er over og koronaviruset fortsatt henger i luften, er det ikke mørkt og låst på Gjøvik gård.

– Nei da, her er det liv, sier kunstnerisk leder Anna Österberg, driftsleder for kaféen Siv Skjelstad og fagleder for tilrettelagte kulturtilbud ved kulturskolen, Ola Narten Svendsen.

Gjengen i Drengestua ønsker å fortsette tradisjonen med å tilby Gjøvik gård-produsert eplemost. For å få til det trenger de epler. Mange epler. Så har du epler i hagen, men ingen til å spise, langt mindre plukke dem; ta kontakt med gjengen på Gjøvik gård.

– Vi kommer gjerne og plukker slik at det blir eplemost til salgs!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken