Endelig Korpus, igjen!

Sangkoret Korpus ser frem til å komme i gang med konserter igjen, og gleder seg til lørdag 11. juli og "Toner fra Tunet" på Gjøvik Gård.

Sangkoret Korpus ser frem til å komme i gang med konserter igjen, og gleder seg til lørdag 11. juli og "Toner fra Tunet" på Gjøvik Gård. Foto:

Av

Etter tre måneder uten ukentlige øvelser med Korpus, kunne medlemmene endelig møtes igjen. Sangkoret fikk med seg to samlinger i trygge omgivelser før sommerferien nå starter.

DEL

Innsendt Gleden var imidlertid stor da de fikk beskjed om å være med på «Toner fra Tunet» på Gjøvik Gård lørdag 11. juli. Der blir de med på sommerkonserten Prøysen på spansk med Katia Cardenal & pianisten Katerine Espinal.

Sistnevnte er nyansatt instruktør ved Gjøvik kunst- og kulturskole med blant annet lederansvar i Korpus. Espinal og Ingunn Molstad vil lede korets opptreden og dra i gang allsang på tunet klokken 14:00 denne lørdagen i juli.

Situasjonen med korona-viruset har imidlertid gitt store begrensninger for deltakerne i kor- og dansegruppen Korpus. Nettundervisning har ikke vært noe alternativ og mange har mistet sitt populære faste tilrettelagte kulturtilbud. Scene Korpus, Rockeværstingene, Blanda Drops og Los Ænsjless har enda ikke startet opp igjen.

Takket være gode kreative løsninger for de tilrettelagte kunstgruppene i Drengestua, har deltakerne fått et godt alternativt undervisningsopplegg. Håpet er nå at det blir mer normale tider fra august igjen, slik at igangsetting av samtlige tilrettelagte kulturtilbud kan komme i gang.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken