Dylans disipler

FERIE: Gymma, Pierre, Fara, Xavier, Eva, Felix og Christian reiste like godt på ferie i Norge for å få med seg enda en konsert med Elliot Murphy.

FERIE: Gymma, Pierre, Fara, Xavier, Eva, Felix og Christian reiste like godt på ferie i Norge for å få med seg enda en konsert med Elliot Murphy.

Av
Artikkelen er over 11 år gammel

Årets Bob Dylan-festival dro atter en gang den harde kjerne av fans til Beitostølen.

DEL

Over 400 var innom i løpet av festivaldagene, og interessen for Dylan blir ikke mindre med årene.

Det var en liten økning i antall besøkende i forhold til i fjor, og ekstra hyggelig i år var at det kom en del tilreisende fra både Canada, Spania, Belgia og Frankrike, sier Terje Steinsrud ved Beitostølen Resort.

– De kom nok først og fremst på grunn av konserten med Elliot Murphy, fortsetter han.

Som seg hør og bør på en Dylan-festival, så gjorde artistene sine tolkninger av Dylans låter. Først ute var det de lokale heltene Inge Århaug og Sønner som dro i gang på fredagskvelden. Lørdag var det blant andre Bob Band fra Sandefjord som etterfulgte Elliot Murphys konsert.

I år som i årene før var det det Terje Steinsrud på Beitostølen Resort, sammen med Geir Olsen og Steinar Daler i det Dylanologiske Sælskab, som var primus motorer. Og målet er selvsagt å få gubben selv til Beitostølen til neste år.

Bestill bilder

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags