De rødkleddes festaften

  Av
  Artikkelen er over 3 år gammel

  Vel gjennomført forestilling av årets landsbyrussekull, der særlig parodien sto sentralt.

  DEL

  Russen kan med rette si seg fornøyd etter to tilnærmet fullsatte kinosaler, mye humring og enkelte latterhyl – det skulle ikke stå på innsatsen på scena, for å si det sånn.

  Muntre parodier

  Ja, det var de parodiene. Mange fikk nemlig kjørt seg, om man så heter Therese Johaug, Eivind Hellstrøm, Ola Tore Dokken eller Arnfinn Eng – og for all del ikke glem disse lærerne.

  For lærerparodien var nemlig med også i år, og den var svært så treffende. Her fikk man et innblikk i hvordan en helt vanlig norsk-, historie-, gym- og religionstime på Dokka videregående skole kan utarte seg på muntert vis, og kveldens kanskje tydeligste latterframkalling utbrøt da yrkesrådgiver Lars Sandlie dukket opp i Gustav Rydbergs skikkelse.

  Publikum fikk også være tilstede i et kommunestyremøte, der enkelte av politikerne mest var opptatt av å skjenke kaffe, gå i fakkeltog, være torpepatriot eller å treffe blink på de ulike sakene – bokstavelig talt.

  KOMMUNESTYREMØTE: Her ble blant annet det nye kjøpesenteret i sentrum debattert.

  KOMMUNESTYREMØTE: Her ble blant annet det nye kjøpesenteret i sentrum debattert.

  Stort og smått

  Det ble også tid til noe harselering over begrepet «landsby» i alle mulige sammenhenger, og de røde kom også med forslag til noen nye på humoristisk vis.

  I tillegg ble en engelsk tekst oversatt til norsk på en feilaktig måte av en trolig fersk tolk, gutta sang surt så det sang og ikledde seg senere kvinneklær i et dansenummer, mens jentene gjorde det motsatte.

  Det er altså ingen fare for at «Landsbyens røde fare» ikke landet trygt med sitt show, noe man også får et lite inntrykk av i videoen som er lagt ut på oa.no.

  Til slutt bør det nevnes at overskuddet av revyen går til Parken Ungdomsklubb, penger som kommer svært godt med.

  ALLE KLUTER TIL: Gutta sang surt så det ljomet i kinosalen, både til Johnny Cashs «Hurt» og A-has «Take On Me».

  ALLE KLUTER TIL: Gutta sang surt så det ljomet i kinosalen, både til Johnny Cashs «Hurt» og A-has «Take On Me».

  Send tekst og bilder «

  Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

  Artikkeltags