Dokka gjør stas på Børning 3

Av
DEL

Innsendt Den etterlengtede premieren på «Børning 3: Fra Trollstigen til Nürburgring» er satt onsdag 14. oktober. I den anledning arrangerer Sentrum kino premiereutstilling på parkeringsplassen fra 16.00.

Dit kommer et knippe gromme og sjeldne doninger som er verdt å ta en kikk på. Filmen vises 18.00 og 20.00 denne dagen, men også påfølgende helg.

I den nyeste filmen om gateraceren Roy Gundersen og hans oppofrende, men smått eksentriske omgangskrets, blir vi tatt med på en sinnssyk brudeferd fra historiske Trollstigen i Norge til legendariske Nürburgring i Tyskland. Fart og moro er noen av nøkkelingrediensene i Børning 3, og filmen har fått aldersgrense seks år, noe som gjør den til en lettbeint actionkomedie for hele familien. Med herlige opptredener av blant andre Anders Baasmo, Sven Nordin, Otto Jespersen, Henrik Mestad, Trond Halbo og Wenche Myhre.

Året 2020 har vært vanskelig for film- og kinobransjen. Etter gjenåpningen av Sentrum kino i vår, har utvalget av nye filmer vært noe begrenset, i tillegg har vi måttet overholde strenge og skiftende smittevernregler.

Derfor er gleden stor over at SF Norge nå slipper det neste kapittelet av Børning og at vi samtidig kan arrangere en smitteverntilpasset bilutstilling!

Ved oppslag og på sosiale medier informeres det om oppdaterte smittevernregler. Vi oppfordrer alle besøkende til å følge disse. Velkommen!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken