Det var en gang ...

Velkommen til eventyrkveld for voksne!

Velkommen til eventyrkveld for voksne! Foto:

Av
DEL

Innsendt Er du glad i fortellingenes magiske verden? Da bør du få med deg Eventyrstund for voksne på PULS-Ditt værested torsdag 17. september kl. 18.00. Kirsten Anthonsen kommer på besøk og vil formidle eventyr fra Asbjørnsen og Moe. Kanskje kan disse gamle historiene ha noe å si oss, selv i vår moderne tid? Eller kanskje nettopp derfor?

Kirsten Anthonsen har en forkjærlighet for folkeeventyrene og deres ofte «skjulte» budskap. Gjennom dette fantastiske billedspråket, som sies å være sjelens språk, eller det ubevisste språket, har eventyr også vært brukt terapeutisk, noe som kan være ukjent for mange. Kirsten vil også si litt om hva eventyrene har betydd for henne, og ønsker å la deg erfare innholdet i eventyrene, det mytiske språket og mulige tolkninger.

Kirsten har utdanning innen muntlig fortellerkunst fra Høgskolen i Oslo. Hun har fortalt hovedsakelig for voksne i mange år, men noen har kanskje hørt henne under Eventyrlørdager for barn på Gjøvik bibliotek, da i regi av Fortellerscenen Gjøvik, som hun er en del av. Fortellerscenen har også hatt flere fortellerforestillinger på Friscena, Gjøvik kulturhus, sammen med musikerne Marit Skikkelstad, Sveinung Hovensjø og Anders Byfuglien. Hun har samarbeidet med Viggo Sandvik og Jon Sverre Lotterud, og i flere år samarbeidet om fortellerforestillinger på Syd Koster i Sverige.

PULS-Ditt værested følger myndighetenes smittevernregler med god avstand og registrering av navn og telefonnummer på fremmøtte. Billetter må bestilles på forhånd, da det er begrenset antall plasser. Billetter kjøpes på e-billett via Gjøvik Kultursenter eller ved registrering i kassa på PULS-Ditt værested.

Det vil bli åpen kafé, men med enklere servering. Du må gjøre ditt med avstand og god håndhygiene, og du må dessverre bli hjemme om du føler deg syk. Dørene åpner kl. 17.00.

Velkommen!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken