Asmund Grinaker fra Moen på Hadeland er i sin tredje sesong med «Skal vi danse». Aldri før har han fått en så høy poengsum i åpningsprogrammet. Det var heller ikke så dumt, siden et dansepar for første gang ble sendt hjem allerede åpningskvelden.

Toerbande

Asmund var også kjempefornøyd med starten av årets sesong. Han var bare ørlite irritert over at han ikke fikk ett fattig poeng mer.

- Da hadde vi vært med i toerbanden, sier han og viser til duoen Mikkel Gaup/Therese Cleve og Jenny Skavland/Egor Filipenko.

Men det var raskt glemt da han fikk klarsignalet for videre dansing i programmet. Også at det bare var to poeng opp til dommernes favoritter fredag; Siri Kalvig og Lars Alexander.

Drømmeland

Med 29 poeng holdt Asmund og Hanne fjerdeplassen hos dommerne da alle 11 par hadde gjort sitt. Siden det gir et høyt plass-siffer skulle det dermed et jordras til for å skyve paret ut etter kvelden. Jordraset uteble.

Asmund og Hanne danset til «Take it to the limit» av Tom Jones og tok dommer Tor Fløisvik nesten inn i drømmeland.

Kunne smile

- Dette var klasse. Feelingmessig var det jævlig bra. Hanne var i wonderland og jeg var nesten i wonderland. Hanne mister litt konsentrasjonen på midten. Hadde hun ikke gjort det, hadde dette blitt toppkarakter, sa Fløisvik. Og Hanne og Asmund kunne smile.

Les vår nye E-avis GRATIS