Conception til Tons of Rock

FESTIVALKLARE: Conception har begynt å røre på seg igjen og har blant annet booket inn Tons of Rock-festivalen i Oslo.

FESTIVALKLARE: Conception har begynt å røre på seg igjen og har blant annet booket inn Tons of Rock-festivalen i Oslo. Foto:

Conception har for alvor begynt å røre på seg igjen, og i sommer spiller Tore Østby & co. på Tons of Rock-festivalen i Oslo.

DEL
Norsk hardrocks mest spennende comeback i 2018 står definitivt Conception for og fredag 28. juni entrer bandet scena på Tons of Rock-festivalen på Ekebergsletta, samme dag som Volbeat, Mayhem, Tesseract og Bury Tomorrow med flere gir jernet på Oslos tak. Conceptions comeback har vekket oppsikt og responsen var enorm da bandet for to uker siden slapp EP-en «My Dark Symphony». Conception stoppet opp i 1998 da vokalist Roy Kahn ble frontfigur i Kamelot som var en av verdens største powermetal band i flere tiår. Bassist Ingvar Amlien har i denne perioden beveget seg in i black metalen med sitt Crest of Darkekness, men nå er Roy og Ingvar gjenforent med grunnlegger Tore Østby og Arve Heimdal, og slik det ser ut kommer 2019 til å bli et spennende år for Conception-fans.
Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags