Blanda Drops på PULS-Ditt værested

Blanda Drops

Blanda Drops Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Innsendt Det nærmer seg slutten av mai, og vårens siste Fredagspuls på PULS-Ditt værested, Frelsesarmeen Gjøvik, fredag 24. mai kl.13.00. Hva er bedre enn å starte helga med en minikonsert med Blanda Drops? Kombiner gjerne med en deilig lunsj på PULS-Ditt værested og spennende skattejakt på Fretex.

Musikkgruppen «Blanda Drops» er et kreativt lyrikk- og musikkmiljø for unge og voksne innen området psykisk helse ved kulturskolen i Gjøvik. De du møter på PULS-Ditt værested denne fredagen er Odd Ruud på vokal, Øyvind Larsen Nygård på gitar/bass, Ola Narten Svendsen på sax og Vidar Sundbakken på piano.

Gjøvik kunst- og kulturskole tilbyr flere tilrettelagte kulturtilbud innen musikk, dans, drama og kunst. De har 80 elever som ukentlig er med på kunstgrupper, band, kor, dans, bevegelse, dramagruppe m.m. Hovedmålgruppene er alle mennesker med ulike bistandsbehov; som for eksempel funksjonshemmede, utviklingshemmede, minoritetsgrupper og personer med utfordringer innen området psykisk helse. Tilbudet tilpasses den enkelte.

Dette blir et ekte og flott musikalsk møte du ikke må gå glipp av! Ta med en venn eller flere og kom til PULS-Ditt værested denne formiddagen! Velkommen!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken