Gå til sidens hovedinnhold

Levi Henriksen topper Dylan-festivalen

Artikkelen er over 4 år gammel

Dylan-festival nummer 13 har Levi Henriksen og Babylon Badlands som hovedattraksjon.

Festivalen starter førstkommende fredag kveld med bandet Bobcats i dansebaren på Radisson Blu. Bandet består av musikere som også spiller med Øystein Sunde, Marit Larsen og andre kjente norske artister.

Lørdag formiddag arrangeres en platemesse ved Ole Morten Fossli fra Etnedal. Etterpå blir det quiz i lobbybaren på hotellet.

Lørdag kveld blir det konsert i Beitohallen, der Levi Henriksen og bandet Babylon Badlands er hovedattraksjonen. De lokale musikerne og artistene Caroline Eugenie Synvis og Lars Skattebu har øvd inn noen Dylanlåter som framføres før Levi entrer scenen. Men først ute lørdag er igjen Bobcats.

Søndag har Dylan-festivalen gått sammen med Lidar sokneråd om en gratis kirkekonsert i Lidar kyrkje. Der stiller en vokaltrioen med et repertoar som i all hovedsak norske religiøse folketoner, samt innslag av folketoner arrangert for Trio Mediæval på deres grammy-nominerte CD Folksongs.

Det er også muligheter for enkelte Dylan-sanger arrangert for vokal trio. Medlemmene av trioen er Torunn Østrem Ossum og Klara Lucie Østrem Ossum, vokalister i Bobcats, og Julie Ofelia Østrem Ossum.

 

Kommentarer til denne saken