Sting turnéåpner på Beitostølen lørdag 15. juni

TIL FJELLS: Selveste Sting tar turen til den nye festivalen Beitostølen Live 15. juni.

TIL FJELLS: Selveste Sting tar turen til den nye festivalen Beitostølen Live 15. juni. Foto:

BEITOSTØLEN: Den ferske festivalen Beitostølen Live har sikret seg en real godbit til sommeren.

DEL

Det er verdensartisten Sting som tar med seg sin «Sting: My Songs»-turné til Europa neste sommer. 15. juni kan norske fans oppleve legenden på Beitostølen Stadion, som en del av festivalen Beitostølen Live. Billetter legges ut fredag 7. desember.

Spesielt

– Det er jo ikke dagligdags med å få en av verdens største artister til Beitostølen, humrer festivalsjef Atle Dalen og legger til at han har planer om å få flere kanoner til bygda i årene som kommer:

– Målet er å servere verdensnavn til Beitostølen årlig, sier Dalen som med 14 bedrifter fra Beitostølen i ryggen, har lyktes med å få finansieringen i havn.

– Uten hjelp fra næringslivet hadde det ikke gått. Vi er prisgitt en destinasjon der folk tenker stort, tør å satse, og er villige til å bidra til verdiskaping på alle plan. Uten næringens store engasjement hadde ikke dette vært gjennomførbart, forteller festivalsjefen som når billettene legges ut ber folk være raske labben:

– Sting solgte ut 8000 billetter på 2,5 timer da han var på Hamar, så det blir garantert rift om det samme antall billetter vi legger ut fredag. Opplevelsen av en så stor artist, på en så liten plass, i så fantastiske omgivelser på fjellet blir helt unik, mener Dalen som foreløpig ser for seg Beitostølen Live som en endagsfestival.

– Konseptet er under utvikling og det kommer flere band til. Jeg kan i hvert fall love at det blir en solid dag med flere spennende band i tillegg til Sting, sier han entusiastisk.

Kulturkartet


Med Jotunheimen som kulisser blir «Sting: My Songs» et energisk og dynamisk show, med fokus på de mest elskede låtene til den 16. ganger Grammy-vinnende artistens karriere med The Police og som soloartist. Publikum kan forvente å høre hitlåter som «Englishman In New York», «Fields Of Gold», «Shape Of My Heart», «Every Breath You Take», «Roxanne», «Message In A Bottle» og mange flere, framført av Sting akkompagnert av et fremragende elektrisk rockeensemble.

– Å få besøk av en verdensartist som Sting gjør at Beitostølen virkelig blir satt på kulturkartet. At vi fikk turnéåpningen i tillegg var helt fantastisk, sier direktør i Beitostølen Resort, Atle Hovi.

Den lille fjellandsbyen 900 moh. med kun 382 innbyggere er i enorm utvikling på alle fronter. Beitostølen er mest kjent som en av Norges beste skidestinasjoner, men satser tungt som helårsdestinasjon. Beitosprinten er gjennomført, World Cup i langrenn står for tur, og til sommeren skal Sting fylle Beitostølen Stadion i spektakulære omgivelser.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags