Barnegruppene starter opp igjen på Frelsesarmeen!

Mange muligheter for barn og unge denne høsten!

Mange muligheter for barn og unge denne høsten! Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Innsendt Det er åpent både for gamle og nye deltakere når Frelsesarmeen ønsker velkommen til sine barnegrupper torsdag 29. august.

«Vi starter med felles middag for hele familien kl.17.00» forteller Unni Aalmo Istad entusiastisk. «Vi ønsker å skape et miljø preget av fellesskap, inkludering og aksept for ulikheter, der alle er verdifulle og betydningsfulle uansett prestasjonsnivå. Frelsesarmeen ønsker å formidle et positivt Gudsbilde gjennom bruk av sang, musikk og kreative evner» forsetter hun. Unni er det som kalles FaBU-ansvarlig, det vil si hun har ansvar for det som skjer for barn og unge i Frelsesarmeen på Gjøvik.

Sang for de minste
Frelsesarmeen ønsker å medvirke til positiv kontakt mellom barn og voksne ved å stimulere de voksne til å synge sammen med barna sine, gi sosialt fellesskap og bidra med å stimulere barnets språklige, musikalske og motoriske utvikling ved bla å stimulere begrepsoppfattelse av rom og kropp. Mulighet for dette blir det på både småbarnsang og babysang denne høsten. Småbarnsang møtes en torsdag i måneden på ettermiddagstid, mens babysang møtes annenhver tirsdag på dagtid.

Gjenbruk, Kreativitet og Skaperglede
Frelsesarmeen ønsker å fremme gjenbruk og bærekraftig utvikling. I det daglige bruker vi mange produkter som etter endt førstegangsbruk kan gjøres om til noe nytt og spennende. Frelsesarmeen ønsker å bygge barns kreativitet og skaperglede, gjennom bruk av kreative evner og talenter i fellesskap. Redesign for barn er moro for hele familien!

«Kreativitet er en egenskap som kan trenes opp, og som er viktig når vi skal finne de gode måtene å redusere vårt overforbruk på. Vi tar utgangspunkt i det vi har på lager, og ber folk ta med noe de har hjemme som passer til temaet. Sammen ser vi hvordan vi kan skape noe nytt av noe gammelt» sier Unni.

Lego – en verden av muligheter
Frelsesarmeen er ikke bare med å bygge Guds rike, nå skal de også bygge lego! Nytt denne høsten er en Legobyggegruppe,- spesialt beregnet på gutter i alderen 6-12 år. Flere har alt meldt sin interesse, og to unge gutter vil være ledere og dele sine ideer og erfaringer med resten.

Mestring og fellesskap
Frelsesarmeen ønsker å bidra til kreative, glade og selvstendige barn gjennom mestringsopplevelser og fellesskap. Ved å skape trivsel og et godt og variert aktivitetstilbud hvor barna får bruke sin kreativitet, håper de å være med å inspirere både barn og voksne til å fortsette med både sang og redesign hjemme. Livsglede og minnerike opplevelser står sentralt.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken