Årsmøte i LHL Nordre Land

Av
DEL

Innsendt LHL Nordre Land avholdt sitt årsmøte på Helselagets Hus 19. Februar med 25 tilstede. Leder Svein Rønningsveen ønsket velkommen.

Sak 1: Konstituering. Enstemmig godkjent innkalling og saksliste. Kjartan Th Stensvold og Gunvor Finstuen Framnes ble valgt til dirigent og sekretær. Håvard Bratlien og Astri Sørbensveen ble valgt til å underskrive protokoll.

Sak 2: Godkjenning av årsberetning 2019. Det har vært et aktivt år. Hjertetrim på Dokka Bedehus mandager, 10-15 medlemmer hver gang, vi har plass til flere.Instruktør er Lisbeth Guldbrandsen ,vi er utrolig heldig som har henne på laget.
Hjertestarter kurs er gjennomført for brukere på Bedehuset,hjertestarteren ble innkjøpt 2018 av LHL Nordre Land.
Vi tok kontakt med div. foreninger i 2019 om spleis for hjertestarter til Joker Vest -Torpa, responsen var helt utrolig ,tusen takk til : Nordre Land Lions Club ,Torpa Helselag ,Torpa Pensjonistforening,Torpa Bygdekvinnelag, Norges Diabetesforbund Land,Vest-Torpa UL ,Nordre Land SV og Nordre Land Røde Kors som hjalp oss med innkjøp og informasjon 3 august på Joker'n.
Denna dagen var alle som hadde gitt bidrag invitert til Hjertedag på Joker'n med div aktiviteter og servering til store og små.
Info om hjertestarter var hovedtema, info om LHL ,salg av skrapelodder og ikke minst vårt pølse og skinkelotteri.
Vi har også hatt stand ved Joker Fagerlund i Torpa og Landsbymarkedene,tusen takk til medlemmene som deltok og ikke minst alle våre loddkjøpere , og generalen for loddsalget På Erik Rudstaden og kona Gry Mette.
Årets sommerfest var på Haugtun med omvisning og info om Haugtuns historie,Serveringen bestod av egenproduserte råvarer,vi fikk Rotgrønnsaksuppe og Bygggrynskrem,veldig godt.Årets sommertur gikk til Røros i sammen med LHL Søndre Land,likedan tur til Sverige i Oktober,stort grattis til vår sjåfør Georg Svendstad. Årsberetning enstemmig vedtatt.

Sak 3 : Regnskapet ble enstemmig vedtatt med et pent overskudd. Sak 4 : Ingen innkomne forslag.

Sak 5: Aktivitetsplan 2020:Hjertetrim, 2 medlemsmøter, julemøte, sommeravslutning, sommertur Fredrikstad, handletur Sverige og stand på Joker Vest-Torpa , Fagerlund Nord Torpa og Matkroken Bruflat.

Sak 6: Budsjett enstemmig vedtatt.

Sak 7 Styret 2020: Svein Rønningsveen,Gunvor Finstuen Framnes,Norodd Frøslid,Pål ErIK Rudstaden og Bjørn Erik Langseth.
Etter årsmøtet kom Lisbeth Guldbrandsen ,hun hadde som tema Hverdagstrim vi fikk mange gode tips.

Serveringen var snitter fra Torpa Hjemmebakst ,er absolutt å anbefale,vi spiste og koset oss. Siste post var som vanlig åresalg ,masse salg og fine gevinster.Leder takket for i kveld.

Ref Norodd

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken