Alternativ julekonsert: Vi synger sammen på Samfundet

Velkommen til din egen konsert

Velkommen til din egen konsert Foto:

Av
DEL

InnsendtVi inviterer på denne måten til en litt annerledes julekonsert. Faktisk er det ingen konsert i det hele tatt. I hvert fall ikke i tradisjonell forstand ved at du betaler for å gå inn og høre på andre som synger og spiller for deg og gir deg julestemning. Vi inviterer til helt gratis julestemning og en konsert som vi lager sammen. Noen av oss har gjort en del forberedelser, men det meste skjer sammen med dere på onsdag.

Klokka 1900 står bandet og allsangledere klare i 2 etasje på gamle Gjøvik Arbeidersamfunn (ved Gamletorvet på Gjøvik). Vi har med oss et solid knippe sanger som vi gjerne vil synge sammen med deg og dere. De aller fleste er kjente og kjære. Det blir sanger i spennet fra «Musevisa» til «Deilig er jorden.»

En slik juleallsangkveld er selvsagt helt avhengig av at det kommer noe og blir med og synger. Vi håper en av dem blir deg.

Ikke si at du ikke kan å synge, det skal vi motbevise på onsdag. Du skal få både tekster og tonefølge, og i fellesskap skal vi synge jula inn.

Fra klokka 1800 serveres det Gløgg og pepperkaker.

Dette er et fellesprosjekt mellom Fontenehuset, Kirkens Bymisjon og Marita-Stiftelsen

De som sørger for tonefølget er Øystein Wang, Per Grefsrud, Bjørn Vikenes og Arne Torgeir Hansen
Allsangleder er Tom Torkehagen

Artikkeltags