Å snu motgang til en styrke – et foredrag av Adil Khan

I Adil Khans foredrag snakker han engasjert om håp, relasjoner, prestasjon og at alt er mulig med fokus, empati, hardt arbeid og en drøm

I Adil Khans foredrag snakker han engasjert om håp, relasjoner, prestasjon og at alt er mulig med fokus, empati, hardt arbeid og en drøm Foto:

Av

På FN-dagen 24.oktober kommer Adil Khan til Gjøvik Kino for å holde foredraget «Å snu motgang til styrke».

DEL

Innsendt Arrangementet er et samarbeid mellom Diakonene i Gjøvik, Alternativ Jul, Blåkors Kafè Kampen, Globus Kafè Jobbsjansen, Fretex, Puls-Ditt værested og Frelsesarmeen Gjøvik Korps.

Alle er hjertelig velkommen denne kvelden.

Gjennom sitt times lange foredrag tar Adil Khan oss med gjennom sin livshistorie hvor han går igjennom temaer som motgang, selvdisiplin, motivasjon, mestring, egenverd, mot og kjærlighet.

Foredraget handler om relasjoner og hvordan vi er mot hverandre – noe som er viktig både på skole og i næringslivet, for at alle skal få en bedre hverdag og prestere bedre.

Hva skal til for å finne styrke til å følge drømmene sine? Kan man snu motgang i livet om til en styrke? Adils historie og erfaringer dekker mange områder.

Adil Khans foredrag utfordrer folk til å våkne opp, ta eierskap til livene sine og ta et oppgjør med den negative indre stemmen i oss som sørger for å hindre oss i å leve det livet vi egentlig ønsker å leve.

Arrangørene håper på fullt hus i Gjøvik kino denne kvelden, og at Adil Khan sitt foredrag kan inspirere oss til å se og inkludere andre. I tillegg til Adil Khan vil det bli danseinnslag av Flere Farger Gjøvik og Toten.

Før og etter foredraget vil arrangørene ha stands i foajeen utenfor kinosalen.

Billetter kan kjøpes for 100 kroner på gjovikkultursenter.no.

Foredraget har 15-års aldersgrense.

Artikkeltags