«Jeg er en type som liker at damene er yngre enn meg. Det har jeg nok kommunisert litt dårlig»

Jakten på kjærligheten: Bonde Alf Bernhard Ouren
Sesong 12.  Bøndene 2015

Jakten på kjærligheten: Bonde Alf Bernhard Ouren Sesong 12. Bøndene 2015 Foto:

Artikkelen er over 4 år gammel
DEL

Han var spent da han fikk brevbunken, og beskjed om at han var blant de fire bøndene som hadde fått flest brev, og dermed fikk bli med videre i TV 2s realityserie «Jakten på kjærligheten«

Det er som julekvelden, bare enda mer spennende, sa Alf Ouren på skjermen da programmet startet.

Les også: Alf fra Redalen skal jakte på kjærligheten

- Jeg håper at damene har turt å skrive til meg, og at det er de damene jeg er ute etter, sa Ouren litt senere i programmet. Og tilstoi at han hadd ebåde sommerfugler i magen, og forhåpninger om å treffe ei kjekk jente som han kunne bygge ting videre med ut over høsten.

Ingen gnist

Programleder Katarina Flatland hadde både med seg en stor pakke og en diger bunke brev til gården i Redalen.

Men etter hvert som Alf Ouren jobbet seg gjennom bunken, forsvant tydeligvis sommerfuglene i magen, en etter en.

- Jeg har ikke fått gnisten av brevene foreløpig. Jeg har lagt noen i «kanskje»-bunken, men har ikke funnet noen tydelige «ja», sa han midtveis i programmet.

Og da programmet led mot slutten, var det ikke så mye tvil om at det var redølen som var bonden som fikk kalde føtter etter å ha gått gjennom brevbunken - slik TV2.no hadde skrevet tidligere på dagen mandag.

- Det er veldig mange ålreite damer som har skrevet til meg. Men mange av dem er eldre enn meg sjøl, og har gjerne opp til flere unger, sa Ouren.

Og det var ikke det han var på jakt etter.

- Jeg er en type som liker at damene er yngre enn meg. Det har jeg nok kommunisert litt dårlig, og det beklager jeg. Men ut fra den bunken her føler jeg ikke at jeg kan delta videre i programmet, sa Ouren.

- Ydmyk

Og dermed var eventyret over før det hadde begynt - av mangel på gode kandidater.

- Men jeg er ydmyk med tanke på hvor mye arbeid disse damene har lagt ned i disse brevene, sa Ouren i programmet.

Alf Bernhard Ouren er den andre kandidaten som trekker seg fra «Jakten på kjærligheten» etter at programmet har hatt premiere denne seseongen.

Før sommeren meldte TV 2 at  bonden Peder Trøften (28) trakk seg fra årets Jakten på kjærligheten.

Trøften hadde funnet tilbake til ekskjæresten, og ville derfor ikke lenger være med i programmet. Han ble erstattet av bonden Ole Kasper Næss.

Næss var blant bøndene som akkurat ikke fikk nok brev til å bli med blant de fire som fikk være med videre i programmet. Men da Ouren trakk seg, fikk han altså muligheten til å bli med videre likevel. En mulighet han takket ja til.

Artikkeltags