Fra Alta for å se Kurt - på Kapp

Klare for kurt: Tommy Fyhn (t.v.) og Terje Slettum gleder seg til lørdagens konsert med Kurt Nilsen på Kapp. Neste år kan det bli flere spennende konserter ved Mjøsa. foto: henning gulbrandsen

Klare for kurt: Tommy Fyhn (t.v.) og Terje Slettum gleder seg til lørdagens konsert med Kurt Nilsen på Kapp. Neste år kan det bli flere spennende konserter ved Mjøsa. foto: henning gulbrandsen

Av
Artikkelen er over 3 år gammel

Mer enn 1100 billetter er solgt til lørdagens konsert med Kurt Nilsen på Kapp, og tallene fra Billettservice viser at mange kommer langveis fra.

DEL

Forrige gang Kurt Nilsen spilte i havna på Kapp var det for 5000 tilskuere med «Hallelujah-kameratenel».

SE BILDENE FRA KONSERTEN

Til nå er det solgt godt og vel 1100 billetter til lørdagens konserten med Kurt Nilsen og bandet ved Kapp melkefabrikk, men Tommy Fyhn sier det er plass til flere.

– Vi har vakthold og fasiliteter til 2500, sier han og forteller at de daglig selger jevnt og trutt med billetter.

Utabygds fra

– Økonomisk sett er vi i mål, sier han og forteller at informasjonen fra Billettservice viser at lokalbefolkningen foreløpig sitter på gjerdet og venter på finværet.

– Vi ser på kartet at folk har kjøpt billetter fra USA, Tyskland, Hedmark – og Alta, humrer Fyhn som ikke uventet følger nøye med på været.

– Det er klart opplevelsen blir noe annet når det sol og fint enn hvis det regner, men det er meldt fint vær og 18–19 varmegrader, så dette skal bli fint, beroliger han.

Etablert plass

Etter noen år med liten eller ingen konsertvirksomhet på «Urbane Totninger-tomta», håper Tommy Fyhn å blåse nytt liv i den fine konsertplassen ved Mjøsa.

– Vi ville naturligvis hatt Kurt Nilsen til Raufoss, men 1200 er maks av det vi kan klare der. Fordelen med Kapp er at det ligger i en slags «nøytral» sone og at plassen er godt kjent for folk, sier han.

For å få en skikkelig pangstart på kvelden, står Hege Øversveen parat til å varme opp både Kurt Nilsen og publikum.

Artikkeltags