40 friere er i gang med speed-dating

Jakten på kjærligheten er inne i sin 13. sesong. Her ser vi Audun Øygaard, Sondre Stubrud, Axel Tobias Sanderud, Arnhild Lillemoen Nedrestøl, Martin Vågsæter og Erlend Haugland.

Jakten på kjærligheten er inne i sin 13. sesong. Her ser vi Audun Øygaard, Sondre Stubrud, Axel Tobias Sanderud, Arnhild Lillemoen Nedrestøl, Martin Vågsæter og Erlend Haugland. Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Innspillingen av Jakten på kjærligheten er i gang på Hoel gård. De fire bøndene får besøk av ti friere hver, og speed-date står på programmet.

DEL

Ringsaker Blad: – Det er mye forventninger og spenning i lufta på Nes nå, sier Unn Grethe Berge i TV2.

– Det er vakkert landskap her og god plass til alle, derfor kom vi tilbake også i år. Vi blir på Hoel gård ut uka.

I 2010 var Christian Fredrik Sandberg, sønnen til Vigdis og Per Eilif Sandberg en av bøndene som jaktet på kjærligheten. Også da ble Hoel og Ringsaker mye vist på TV. I år er valdrisen Audun Øygaard en av bøndene som søker kjærligheten på TV.

LES OGSÅ: Rakfiskbonde fisker etter lykken

Fristen for å skrive frierbrev til bøndene er for lengst ute. Det er de fire som fikk flest frierbrev av de i utgangspunktet seks bøndene som stilt opp, som får fortsette jakten på kjærligheten med TV-kameraer på slep.

Produksjonsteamet alene består av 35 personer. I tillegg kommer programleder Katarina Flatland, fire bønder og 40 friere.

– Det er et stort apparat som er satt i sving. Innspillingsdagene blir travle.

På TV i august

Programmene fra Nes vil bli sendt på TV2 i midten av august.

– Jakten på kjærligheten er nå inne i sin 13. sesong, og seertallene ligger stabilt på mellom 400.000 og 500.000. Det skal spilles inn til sammen 14 episoder til årets sesong, sier Berge.

Årets Jakten-bønder er Audun Øygaard fra Valdres, Sondre Stubrud fra Øyer, Axel Tobias Sanderud fra Singsås, Arnhild Lillemoen Nedrestøl fra Hol, Martin Vågsæter fra Stranda og Erlend Haugland fra Bryne. To av disse er allerede ute. Kun de med flest brev fikk være med til Hoel gård.

– Årets bønder er topp motiverte. Vi håper at alle skal finne en kjæreste etter årets sesong. I fjor ble det ett par, sier Berge.

Artikkeltags