Hits og moro for kids

Barnas dag: Søndag på Gjøvik-Marken var som vanlig viet de yngste besøkende som tydeligvis likte det de var med på.

Barnas dag: Søndag på Gjøvik-Marken var som vanlig viet de yngste besøkende som tydeligvis likte det de var med på.

Av
Artikkelen er over 5 år gammel

OnklP og figurene fra Vennebyen har kanskje ikke så mye til felles, bortsett fra at ungene digger dem rått, da.

DEL

Lørdag og søndag var det som vanlig barn og unge som sto i markensfokus, med de kule kisene fra Lillehammer, Jaa9 og OnklP, som de slemmeste herrene på plakaten.

Dirty hits

Vi starter lørdag kveld med Jaa9 og OnklP. Bevæpnet med mineralvann slentret de rundt og bød på hits fra den gang de bare hadde ølrapet og vist fingeren hvis noen hadde nevnt tv-programmet Hver gang vi møtes. Men selv om duoen med DJ var i et pludrende og slentrende humør, var det likevel steintøft å høre låter som Sjåre brymæ og Kjendisparty (er det noen som husker Ephemera som det refereres til i teksten, mon tro?) igjen. På grensen til pinlig var OnklPs sure Fru Johnsen der han virkelig var på bærtur, mens Styggen på ryggen, som var første ekstralåt ut, fikk publikum på glid igjen.

 

Vennebyen

Ellers på lørdagen moret den yngre generasjon seg med Trond med hammeren, som for sikkerhetsskyld hadde tatt med snekkerverkstedet sitt til Gjøvik-Marken.

Søndag er barnas dag nummer en. En tradisjon som ser ut til å være uslitelig, for i går var det tjukt med småtasser som moret seg over alt fra et besøk i dyreparken og ponniridning til de flinke hundene som var med på agility- og brukshundoppvisningen.

Hovedattraksjonen i går ettermiddag var likevel figurene fra Vennebyen, der Apa, Ted og Elfie og resten av gjengen fra byen garantert fikk en drøss nye, unge og begeistrede venner i Gjøvik. Med det er Gjøvik-marken med regnvær, markensgamper, karuseller og mye moro over for i år.

 

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken