Gå til sidens hovedinnhold

Bitihorn Classics kåret til årets beste event

Artikkelen er over 5 år gammel

Den blaserte eventbransjen pekte på Bitihorn Classics da de skulle prise arrangørene av årets beste eventer.

Det ble en opplevelse av de sjeldne da Oslo-Filharmonien med solister ga konsert i alpinbakken på Beitostølen, med publikum sittende i lyngen i det naturlige amfiet, og fjellheimen som levende kulisser.

Dette hadde juryen i den internasjonale reiselivsorganisasjonen HSMAI merket seg foran onsdagens happening på Oslo Plaza. Der var alle de største eventbyråene, som er så viktige for reiselivet, til stede. Bjørn B. Jacobsens Destinasjonskirurgene gikk helt til topps i klassen for beste lokasjon og design med arrangementet Beitostølen Classics.

– Juryen har latt seg imponere over vinnerens evne til å skape strategiske allianser, utnytte ressurser i lokalmiljøet, og drive markedsutvikling ved hjelp av et klassisk kulturevent. Dette eventet har tatt i bruk hele lokalsamfunnet, og de har dokumentert lønnsomhet i lokalnæringen som et resultat av arrangementet, skriver juryen i begrunnelsen.

– Vi er jo ikke noe verdenskonsern, men som Martin Bækkelund skrev i OA; vi tør å tenke stort og vi lykkes med det! Og sjølsagt er dette stor stas også for Beitostølen Resort og Oslo-Filharmonien, som ble med på denne «smått rabiate og sinnsyke ideen», som Finn Bjelke kalte det fra scenen på Bitihorn Classic . I skarp konkurranse med Norges største events er dette også en sterk og flott posisjonering av Beitostølen som destinasjon og arena for mega events, og det var ikke bare en som kom bort til oss under galafesten på Oslo Plaza i går kveld og gjerne ville ha møte med oss for å diskutere nye events på Beitostølen, sier en glad og stolt Bjørn B. Jacobsen.

- Men; som jeg har sagt ved mange anledninger i mange år: Det er på høy tid at vi drar begrepet «kultur og næring» ut fra seminar- og konferanselokalene, og virkelig viser hva store kulturevents som Bitihorn Classic kan bety for trafikken og verdiskapningen på en destinasjon som Beitostølen, sier Jacobsen.

Kommentarer til denne saken