Kraftig røykutvikling i enebolig på Heggenes

KRAFTIG RØYKUTVIKLING: Det brenner i en eldre enebolig i Heggenes sentrum.

KRAFTIG RØYKUTVIKLING: Det brenner i en eldre enebolig i Heggenes sentrum. Foto:

DEL

Nødetatene rykket torsdag morgen ut til røykutvikling i en eldre enebolig i Heggenes. Boligen ligger i Heggenes sentrum, og er nabo til Øystre Slidre sjukeheim. Huset ligger tett inntil fylkesveg 51.

– Jeg kan ikke se åpne flammer. Det er et eldre bolighus, sier Ragnhild Sundheim til OA. Hun var på stedet like etter klokka 07.30 torsdag morgen.

Huseier var ikke hjemme da røykutviklingen oppsto. Vedkommende skal være i besittelse av en bil, denne var ikke på plass.

– Vi har ikke vært i kontakt med vedkommende, men har fått bekreftet at det ikke var noen inne i eneboligen, sier operasjonsleder Marianne Brun i Innlandet politidistrikt til OA.

– Det har vært røykdykkere i alle rom, og det er ikke funnet noen personer, sier OA-journalist Ingvar Skattebu, som er på stedet.

Brannen fører til redusert framkommelighet på fylkesveg 51. Trafikken blir dirigert av politiet.

Rundt klokka ni opplyste brannvesenet at de fortsatt jobbet med å slokke brannen. På grunn av mye røyk var det vanskelig å lokalisere et branntilløp, men det ble bekreftet at det dreide seg om en ulmebrann.

Like før 09.30 torsdag morgen meldte politiet i Innlandet på Twitter at brannen var slokket. Ett kjørefelt åpnes om kort tid.

Artikkeltags