Ser at ordføreren vår sier, eller mener, det er Korsvolls venner som sier at beboerne på Korsvoll skal sulte, og at de blir mishandlet. Vi har aldri sagt at de sulter. Men at de ble mishandlet psykisk, står jeg ved, Ola Tore. Da de fikk brev fra kommunen om at de måtte kjøpe og ordne seg både frokost og kveldsmat selv, ble de både redde og fortvilte. Det var kommunen som sendte dem brev, og ikke vi i Korsvolls venner. Noen som har sine kjære på avlastning, vurderte å ta de hjem. Dette sa jeg de ikke måtte gjøre. Men fortvilelsen sto skrevet tykt utenpå dem.

Det vi ville, var at beboerne skulle få ha felles måltider, slik de alltid har hatt det på Korsvoll. Med kjøkkentjeneste som nå blir borte, gjør at det blir mer arbeid på omsorgsarbeidere, sykepleiere og andre. Men det nevnes ikke med ett ord av ordfører og co. 

Heller ikke vil dere innrømme at hadde dere tenkt, før dere sendte ut brev til beboerne, hadde dere ikke fått ord på dere for å mishandle de eldre. Det er lov å tenke, sjøl for en politiker. Hvor dere har løgnen fra, at både TV og 150–200 skulle møte opp på info på Korsvoll, vet jeg ikke. Det hørte jeg på kommunestyremøte i går av ordfører. Hvor ordfører har den informasjonen fra, vet ikke jeg. Korsvolls venner visste kun om 5 personer.

Omsorgssjefen ringte meg på dagen, og vi hadde en hyggelig samtale. Han har gjort en god jobb, og prøvd å gjøre det beste for beboerne. Tom Rune, vi er kjempeglade for at de fortsatt får spise sammen, og kan gå til dekket bord. Det sosiale veier like mye som maten når vi er blitt eldre. Det er det vi har kjempet for! At ordfører og hans representanter fra Sp og H sier det er omsorgsbolig på Korsvoll, og handler der etter, gjør meg vondt. Alle politikerne burde besøke omsorgsboliger, sykehjem, skoler, barnehager og lignende FØR de blir politikere. Lære seg å se folket, før de bestemmer hvordan hver enkelt skal ha det.

På Korsvoll er det mange som ikke klarer seg selv, noe jeg trodde ordfører fikk med seg da vi besøkte dem. Vi snakka med seks av beboerne der, det håper jeg du husker? Ja, middagen ble flyttet fra 13.30 til cirka 16,00 Det var flott, men det de ba om, var julekveldsmiddagen. Den ville de gjerne spise senere enn halv to på julaften. Du husker vel det Ola Tore? Blir skuffet, på beboernes vegne over alt vondt som de måtte gjennom.

Men jeg vil gjerne frabe meg de orda som sies av ordfører og hans gjeng, at det er Korsvolls venner som har skapt utrygghet på Korsvoll. Det er det kommunen som har gjort. Bare ta en tur til korsvoll, så får dere høre. Hva som skrives på Facebook, er ikke mitt ansvar, det får hver enkelt stå for. Jeg leser ikke alle kommentar der. Jeg tok med meg ordfører til Korsvoll på en tre timers omvisning. Han snakka med noen av beboerne, der så han med egne øyne at de ikke kunne klare noe matkjøp, matlaging selv. Jeg trodde ikke i min villeste fantasi at dette skulle skje, men plutselig kom brevene til beboerne. Er det rart vi som støttespillere reagerer?

Dere gikk altfor fort fram, men håper dere har lært nå? Ikke send ut sånne skriv, før dere er sikre på at dette er det riktige. Håper på en god og fredfull tid for beboerne og deres pårørende på Korsvoll. Det er en kjempefin plass og bo, og betjeningen er helt enestående. De gjør alt for at de gamle skal ha det godt. Tusen takk for det.