Gå til sidens hovedinnhold

Korpus nominert til å vinne Coop-pris

Innsendt

Kor- og dansegruppen Korpus fra Gjøvik, som for mange går under tittelen Gjøviks flaggskip hva kulturtilbud tilrettelagt utviklingshemmede angår, bør få et bidrag fra Coop Innlandet.

Dette mener juryen, som vil gjøre litt ektra stas på kulturlivet. Coop Innlandet gjør dette for å feire snart 100 000 medeiere. -Korpus feiret sitt 25-års jubileum i fjor og fortjener virkelig denne prisen! De er fremragende ambassadører - ikke bare for Gjøvik, men for hele Innlandet. De deltar på konferanser og arrangementer også utenfor regionen, og er attraktive samarbeidspartnere i hele Norge, forteller noen av tipsene om. De fortjener virkelig å bli hedret for sine utallige forestillinger gjennom sine snart 26 år. De har også vært nominert til å få den regionale Coop-prisen to år på rad. Korpus som har 40 medlemmer fra Gjøvik og omeng med nedsatte funksjonsevner, og der flesteparten er utviklingshemmede, har sitt store motto «Kultur for alle – vi ser ingen begrensninger – bare muligheter».

For å være med på å stemme fram Korpus, må man laste ned appen Coop Innlandet. Frist for å stemme er 19. januar.

Tre andre kandidater er med i konkurransen om et ektra bidrag fra Coop Innlandet. -Det kom mange gode forslag og nå ønsker vi hjelp av våre medeiere til å ta avgjørelsen om hvem som skal få bidraget i hver av våre fire regioner, forteller Coops representant. Bli med og si ditt! Gi din stemme i Coop-medlemsapp, er oppfordringen. Vinnerne vil bli annonsert på Facebook-siden i etterkant av avgjørelsen.

Kommentarer til denne saken