Dette skjedde på marken lørdag

Skapte stemning: Boybandguttene Sander Helmers-Olsen og Alexander Instøy fra The Main Level skapte god stemning lørdags kveld på Gjøvikmarken

Skapte stemning: Boybandguttene Sander Helmers-Olsen og Alexander Instøy fra The Main Level skapte god stemning lørdags kveld på Gjøvikmarken Foto:

Av
Artikkelen er over 4 år gammel

Barne-tv-Håvard og The Main Level gjorde inntrykk på små og litt større i Gjøvik

DEL

Lørdag er en av dagene hvor aktivitetene og severdighetene på Gjøvikmarken frister mest, og med godt vær og god stemning virket det ikke som om gjøvikenserne var skuffet.

Først ut på agendaen for lørdag var Gjøvik Strongman Challenge. Du kan se videoen HER, og bildeserien HER

Videre var det stor begeistring blant mange barn da Håvard fra NRK Super dukket opp på scenen. Håvard har vært programleder der siden 2014, og nøler aldri med å ta fram gitaren – eller begynne med noen spennende eksperimenter. På lørdag fikk publikum se begge deler. Barna sang med til fine barnesanger som "hvis dine ører henger ned", ble med på tur til Afrika for å se på tigeren og to heldige barn fikk komme opp på scenen for å være med på det ultimate eksperimentet: Hvordan knekke en gulrot i to på en kant.

Vant: Både Jakob og Anneli klarte å knekke gulroten i to når de fikk være på scenen med Håvard fra NRK Super, og vant hver sin billett til karusellene på tivoliet.

Vant: Både Jakob og Anneli klarte å knekke gulroten i to når de fikk være på scenen med Håvard fra NRK Super, og vant hver sin billett til karusellene på tivoliet. Foto:

Skrikende fans
Hovedattraksjonen i dag var nok uten tvil boybandet fra Bergen "The Main Level". Mina Marie Lynne Borck (15), Tuva Aspelien Klevengen (13), Lisa Ihle Aspelund (12), Areeya Kittimai (12) og Parichad Kittimai (12) er noen av jentene som har sørget for å havne på første råd, og står klar lenge før artistene er kommet. Da jeg spør om de gleder seg til konsert får jeg et samstemt, hylende JA til svar.

– The Main Level er best og vi elsker dem! Forteller Areeya Kittimai. De andre jentene nikker enig.

 

Gledet seg: Mina Marie Lynne Borck (15), Tuva Aspelien Kevengen (13), Lisa Ihle Aspelund (12), Areeya Kittimai (12) og Parichad Kittimai (12) gleder seg veldig til å se The Main Level

Gledet seg: Mina Marie Lynne Borck (15), Tuva Aspelien Kevengen (13), Lisa Ihle Aspelund (12), Areeya Kittimai (12) og Parichad Kittimai (12) gleder seg veldig til å se The Main Level Foto:

The Main level består av de tre guttene Sander Helmers-Olsen, Alexander "Alex" Instøy og Laurent Kelmendi. Kelmendi var dessverre ikke å se under lørdagens show grunnet sykdom. Ut ifra publikums begeistring kan de se ut til at Sander og Alex gjorde opp for dette med show på scenen og nær kontakt med publikum.

Når de to guttene ankommer scenen kan publikums hyling antakeligvis høres i hele Gjøvik. Både Sander og Alex har god kontroll på scenen, og nøler ikke med å ta i hånda til jentene på første rad eller posere for bilder. Når guttene oppfordrer publikum til å klappe, klapper publikum som om ingenting annet gjelder, og når de oppfordrer til å hoppe i takt – ja, da hoppes det i takt av alle som én.

Lagde show: Publikum var ikke vanskelig å be når boybandguttene Sander Helmers-Olsen og Alexander Instøy fra The Main Level oppfordret til klapping og hopping under lørdagens konsert

Lagde show: Publikum var ikke vanskelig å be når boybandguttene Sander Helmers-Olsen og Alexander Instøy fra The Main Level oppfordret til klapping og hopping under lørdagens konsert Foto:

Med sanger som "Skip this town" – som handler om at guttene i boybandet egentlig bare vil være sammen med deg hvor enn du vil dra, "If The Sky" – som handler om at guttene i boybandet vil gjøre alt for deg fordi du er nydelig, og "Blackout" – som handler om at guttene i boybandet får blackout når de ser på deg fordi du er så fantastisk, virker det som om publikummet falt i stemning med en gang og at sangene traff et spesielt sted i ungdomshjertene.

Tar vare på fansen
Midt under konserten stopper Dj-en musikken og forteller at en liten jente på 4 år har forsvunnet. Guttene stopper opp de også, og annonserer at de ikke vil fortsette før 4 år gamle Mille er på plass.

– Vi må vite at alle som er på konsert med oss har det bra, sier Sander.

Dette fører til en pause på fem minutter til boybandet omsider får beskjed om at lille Mille er på plass. Guttene bestemmer seg da for å dedikere konsertens siste sang til Mille, og småsjalue rop kan høres i mengden. Stemningen er likevel på topp da guttene avslutter med sangen "My Girl" – som handler om at guttene i bandet syntes du er nydelig og vil gjøre alt for deg.

Fikk holde hender
Alette Kvernevik (14) forteller at hun er kjempefornøyd med kveldens konsert.

– Jeg fikk holdt i hånda til både Sander og Alex, og det var bare helt fantastisk!

Kjempefornøyd: Alette Kvernevik (14) var kjempefornøyd med konserten, og fikk holdt i hendene til både Sander og Alex. Her står hun sammen med Lene Jeanette Taralrud (24)

Kjempefornøyd: Alette Kvernevik (14) var kjempefornøyd med konserten, og fikk holdt i hendene til både Sander og Alex. Her står hun sammen med Lene Jeanette Taralrud (24) Foto:

Det er ikke tvil om at guttene vet hvordan man lager stemning, og det var nok mange ungdomshjerter som pumpet litt ekstra hardt under kveldens konsert.

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken