Konsert med Hilde Selvikvåg på Totenvika galleri og kulturkafé

KOMMER TIL TOTENVIKA: Den populære artisten Hilde Selvikvåg spiller på Totenvika galleri og kulturkafé onsdag 08. september.

KOMMER TIL TOTENVIKA: Den populære artisten Hilde Selvikvåg spiller på Totenvika galleri og kulturkafé onsdag 08. september. Foto:

Den spellemannsnominerte artisten fra Jæren tar turen til Totenvika galleri og kulturkafé onsdag 08. september.

DEL

På kort tid har Hilde Selvikvåg oppnådd stor suksess. Hun ble spellemann-nominert for debutalbumet sitt «Slepp meg fri» som kom ut i 2015. Hun er kjent for fengende låter som «Karusell», «Indie» og «Anemone», som har sørget for at hun har blitt en av landets mest spilte artister på norsk radio.

Hun skal nå ut på ny turné. Fra 6. september tar hun med seg pianoet i bagasjen og drar på tur sammen med lydtekniker og samboer Eirik Stakkeland. Sammen skal de dra landet rundt og holde solokonserter, kun med henne og pianoet.

Spillestedene er ikke tilfeldig valgt. Det er plasser hun har drømt om å få spille på. Felles for alle spillestedene er at de har særpreg og sjel. Blant disse er Totenvika galleri og kulturkafé:

– Jeg liker å oppsøke naturen og fine bygninger for å bli inspirert, både når jeg skal skrive ny musikk og når jeg skal ha konserter. De flotte omgivelsene gir en ekstra dimensjon til konserten. Det blir en helt unik opplevelse, både for meg som står på scenen og for de som ser på, sier artisten.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags