Kom med dine forslag i skjemaet nederst i artikkelen.

For en fest det var i fjor. Til tross for pandemi. Med verdige, flotte vinnere, en manifestasjon av den gode frivilligheten i lokalsamfunnet vårt.

Det ble stående ovasjoner for Årets navn som ble kommuneoverlege Siri Fuglem Berg i Gjøvik.

Nå trenger vi i OA din hjelp til å plukke ut kandidater til de som fortjener OA-pris for å ha gjort noe ekstraordinært i Gjøvik-regionen og hele Vestoppland i 2021.

Prisene deles vanligvis ut under en gallamiddag i Fjellhaven - som også sendes direkte i en TV-sending på OA.

Bak prisene står Gjøvik kommune og DNB med flere. Det vanker blomster, diplomer og priser til personer, organisasjoner og andre som har utmerket seg i året som er gått.

OAs priser

Årets Navn går til noen som har gjort seg bemerket i mediebildet det siste året. Prisen går til personer, organisasjoner eller bedrifter som på en positiv måte har satt Gjøvik-regionen og Vestoppland på kartet.

Årets medmenneske går til en person eller forening som har gjort noe utover det man kan forvente for andre og uten å kreve noe tilbake

Årets Idrettspris går til en person, et lag eller en forening som har utmerket seg spesielt på den idrettslige arenaen. Idrettsprisen kan også hedre den eller de som har utmerket seg over tid eller på en god måte framstått som en rollemodell for andre.

Årets Kulturpris går til en person, et lag eller en forening som har utmerket seg. Foruten gode prestasjoner kan årets kulturpris også hedre den eller de som har utmerket seg over tid og har gledet eller inspirert andre.

En jury bestående av Tor Erik Pettersen, Frode Klevrud, Frode Hermanrud, Stina Håkensbakken og Erik H. Sønstelie skal ta imot kandidatene fra leserne og sile de videre i prosessen.

Kom med ditt forslag i skjemaet i bunnen av saken. Hvem fortjener å motta OAs priser i år?

Tradisjon

Dersom koronaen ikke stanser Gjøvik Galla i år, blir arrangementet holdt for tiende året på rad i Fjellhaven 18., mars

Tretten initiativtakere, helter, ambassadører, ildsjeler og lokale næringsaktører bruker å feires. Nytt av året i fjor var en egen pris for næringslivet.

I fjor ble det også holdt et foredrag for næringslivet i forkant av utdelingene. Selve TV-showet og utdelingene ble på grunn av pandemien holdt på tre ulike lokasjoner - Fjellhaven, hos DNB og hos OA.

Se Gjøvikgallaen 2018 på OATV