Kolsrud imponerte i NM

Odd Kolsrud imponerte stor i NM på Elverum.

Odd Kolsrud imponerte stor i NM på Elverum. Foto:

Av

Den hardsatsende veteranskytteren Odd Kolsrud imponerte da Norges Skytterforbund hadde sitt årlige norgesmesterskap på Elverum denne weekenden.

DEL

I tre av de fire disiplinene slo han til NM-gull og dertil med norske rekorder i alle de tre øvelsene. Han startet fredag med å vinne 60 skudd liggende med 611,0 poeng, og hadde tre poeng til gode på nærmeste konkurrent.

Deretter skjøt han til nytt gull i matchen som består av 30 skudd knestående og 30 skudd liggende. Med 565 satte han dagens andre norgesrekord, og vant soleklart også her. Lørdag var han i aksjon på 300 meter. Der måtte han bite i standplassmatta for arrangørlagets Tore Hartz som slo ham med ett fattig poeng.

Da han avsluttet mesterskapet med «kne-match» var han igjen på toppen – med enda en norsk rekord for V73-klassen.

I tillegg til Kolsrud presterte Jørgen Holden bronsemedalje i V65-klassens 60 skudd liggende på 50 meter, og sammen med Kolsrud og Ole Tønderum kapret de lagbronse til Nordre Land sportsskyttere som er laget de representerer inn mot aktivitetene i Norges Skytterforbund.

Nordre Land sportsskyttere fikk også medalje i klassen for handikap-skyttere ved Nils Erik Nilsen som greide sølv her. Og i mennenes helmatch skjøt hadelendingen Øyvind Solbekken Flatla til en sterk bronsemedalje.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags