Helge Andre Jøndal fortsetter som hovedtrener. Han har tre års kontrakt med klubben. Med seg har han fortsatt Espen Myhrvold som assistenttrener, og Jon Harald Bakkelund, med ansvar for styrke og kondisjonstreningen.

Tor Oddmar Lillereiten er ingen ny bekjentskap for Kolbu KK, men nå kommer han for fullt inn i trenerteamet med hovedansvar for keeperne. I tillegg har han mange kvaliteter å bidra med på treningsfeltet. Han har de siste sesongene hatt en tilsvarende rolle i SK Gjøvik-Lyn.

For å sy det hele sportslige opplegget sammen, er Trond Linnerud tilbake i klubben etter ett «hvileår». Trond går inn i en rolle som trener- og spillerkoordinator.

– Han kjenner både klubben og spillergruppa så godt at noen bedre var det ikke mulig å finne til denne jobben. Vi ønsker å få til et så oversiktlig og forutsigbart sportslig opplegg for trenere og spillere, slik at det skal være mulig å planlegge eget familie- og privatliv ved siden av fotballen, skriver Kolbu KK i en pressemelding.

I 2022 stiller Kolbu KK juniorlag sammen med Skreia. Espen Myhrvold skal i tillegg ha treneransvar for dette laget, med hjelp av Torje Sulland fra Skreia. Med bakgrunn i at flere av juniorene er aktuelle for 4. divisjon, og vil trene mye med dette laget, ser vi stor verdi i at Espen har tatt på seg dette ansvaret, skriver Kolbu KK.

Klubben legger også lista høyt på det sportslige plan i 2022.

– Med bakgrunn i at vi greide tredjeplassen både 2019 og 2021, at vi fortsatt har stort sett samme spillerstall på plass og at vi satser på å styrke denne inn i 2022-sesongen, er vi optimister og tar mål av oss til å kjempe helt i toppen fotballsesongen 2022, uttrykker Kolbu KK i sin pressemelding.