Kolbu-gutta kom fra 1-10-tap for SK Gjøvik-Lyn i sin første treningskamp på nesten halvannet år. Fire dager seinere slo mannskapet til Helge André Jøndal tilbake med 4-2-seier over naborivalen og divisjonskollega Reinsvoll.

– Vi var atskillig mer robuste i dag enn mot SK Gjøvik-Lyn. Dette var mer nivået vårt, og da ser vi at vi hevder oss godt, sa Jøndal etter kampen. Kolbu KK-treneren spilte selv første omgang på Nammo stadion.

Det var Reinsvoll ved nykommer Feisal Ahmed som tok en tidlig ledelse, før Håvard Gramm Myhre utliknet før det var gått ti minutter.

Lars Ødemark gjorde 2–1 før pause, og det var fullt fortjent at Kolbu KK ledet halvveis.

Reinsvoll åpnet best i andre omgang, og Gulbetin Güven utliknet til 2–2 etter et flott angrep. Men det var tydelig at Reinsvoll-spillerne ikke har vært i kamp på lenge.

Kampen ble avgjort i løpet av et par korte minutter. Først var det 15-åringen Andreas Berge Heggheim som satte ballen i mål, før Henrik Gramm Myhre ordnet 4–2.

– Vi slapp til fire 15-åringer den siste halvtimen, og alle klarte seg veldig bra, sa Helge André Jøndal.

I tillegg til målscorer Heggheim Berge fikk også Aleksander Sulland, Håkon Sveum og keeper Eirik Bøe Tajet spilletid.

Fakta

Treningskamp i fotball på Nammo stadion:

Reinsvoll -Kolbu KK 2–4 (1–2)

Scoringer Reinsvoll: Feisal Ahmed og Gulbetin Güven. Kolbu/KK: Håvard Gramm Myhre, Lars Ødemark, Andreas Berge, Henrik Gramm Myhre

Tilskuere: ca. 150 (!)