Stor aktivitet hos Østre Toten Skilag i Karidalen

Av
DEL

InnsendtDet skjer mye hos Østre Toten Skilag om dagen:

Hør bare her. Klubbhytta skal utvides, ny garasje skal bygges samtidig som det skal arrangeres mange renn.

I sommer startet arbeidet med å bygge på klubbhytta. Større samlingsrom, nytt kjøkken/kiosk og mer garderobeplass
blir godt å få på plass.

Det skal også bygges ny garasje til den store tråkkemaskinen.

Men viktigst av alt er aktiviteten i Karidalen. Etter sommerferien blir det full rulle på mange av treningsgruppene. Skiskytterne bruker standplass flittig og det er mange innom både frisbee-golfing og joggeturer i området. Senere i høst blir det også muligheter til å delta på skiskytterskole for de som vil prøve seg på skiskyting og skitrening for yngre utøvere.

7. - 8. september blir det arrangert Østlandsmesterskap i rulleskiskyting. Da venter klubben nærmere 300 deltakere fra hele Østlandet til Karidalen der det skal kjempes om medaljer i sprint og supersprint.

Det blir også et rulleskirenn i langrenn i slutten av september før det sannsynligvis blir kalde dager og snøproduksjon i slutten av oktober/begynnelsen av november.

27. februar til 1. mars skal Østre Toten Skilag arrangere Hovedlandsrennet i skiskyting for 15 og 16-åringer. Dette er et uoffisielt Norgesmesterskap for denne aldersgruppen.

Hver onsdag gjennom vinteren arrangeres en egen skikarusell for alle som liker å gå på ski i området uansett alder og ferdigheter. Egen premieutdeling etter endt sesong med premier til alle.

Så en oppfordring til alle i området - bruk Karidalen og ta del i det som skjer der.

Artikkeltags