Årsmøte i Vind Idrettslag

Årsmøtet i Vind IL

Årsmøtet i Vind IL Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

InnsendtVind Idrettslag avholdt tradisjonen tro sitt årsmøte den tredje torsdag i mars.

2018 har i likhet med de foregående år vært et svært aktivt år for Vind Idrettslag både sportslig og anleggsmessig.

Idrettslaget opplever fremdeles økning i medlemsmassen, og stadig flere benytter anleggene på Vind året rundt. Vind Idrettslag som definert breddeidrettslag tilbyr en trygg, god og solid arena for idrettsutøvelse og utvikling av ferdigheter, samt en sosial møteplass for både små og store. Det er lov å være god og det er lov å være med. Flest mulig lengst mulig er fortsatt den bærende visjonen og målsetningen i alt arbeidet som utføres på Vind.

Klubbens overskudd ble på 55.000,- etter ekstraordinære avskrivninger som det er åpning for å foreta når man går i pluss.

Vind IL aktiviserer over 50 personer med funksjonsnedsettelse, enten i egne lag/grupper som Unified fotball og Truger, men også i ordinære lag innen fotball og ikke minst i langrenn.

Viktige begivenheter i løpet av Vind året 2018, nevnes: NRK superlørdag, Madhusstafetten, Vind rennet, 10 klubbrenn, TINE Fotballskole, Adidas Talentskole, Gjøvik Cup, Adidas Cup, Gjøvik Swans i 1 divisjon, første sesong for Cheerdance og Bordtennis gruppene. 

Utviklingsfokus + Tålmodighet = Resultater. Vind IL er en klubb med fokus på utvikling og det kombinert med tålmodighet gir resultater. Ansgar Evensens sølv i Junior VM på sprint samt gode prestasjoner i NM og Norgescup og mange andre renn for flere langrennsutøvere. Det ble hele 4 KM titler i fotball for Vind lagene. Viktig også å nevne at både Bordtennis og Cheerdance leverer god resultater i sine debutsesonger i sine respektive idretter.

GOBB arena: Årsmøtet ble avsluttet med en virtuell 3D tur i GOBB arena som har byggestart 23. april 2019.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags