Klubbmesterskap i Gjøvik & Toten Golfklubb

Fra venstre: Jøran Martinsen, Runi Bjerke, Eirik Fritzvold Malones og Emil Overn-Lenschow.  Kjersti Grini var ikke til stede på premieutdelingen.

Fra venstre: Jøran Martinsen, Runi Bjerke, Eirik Fritzvold Malones og Emil Overn-Lenschow. Kjersti Grini var ikke til stede på premieutdelingen. Foto:

Av
Artikkelen er over 1 år gammel
DEL

Innsendt Klubbmesterskapet ble gjennomført 17. og 18. august, og det var i år som i fjor Kjersti Grini og Eirik Fritzvold Malones som gikk av med seieren i sine klasser. I herreklassen var det spenning helt til siste hull, men Malones avgjorde til sin fordel. Nr. 2 i klassen ble Jøran Martinsen – som også ble klubbmester for herrer senior. Nr. 3 ble Kai Skjelstad. Det skilte kun tre slag mellom disse tre – så det ble en jevn konkurranse. I Herrer Senior ble Kai Skjelstad nr. 2, og Tore Ruud nr. 3. Han kunne også notere seg for en Hole in one på hull nr 8 på KMs første dag.

I dameklassen var Kjersti Grini suveren vinner med totalt 162 slag over to dager. Pia Selmer-Hansen ble nr. 2, og Runi Bjerke nr. 3. Runi ble klubbmester i damer senior.

I juniorklassen var det Emil Overn-Lenschow som ble klubbmester.

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags

Kommentarer til denne saken