Jubileumsår på hell

Ellie Lein og Christina Engebretsen

Ellie Lein og Christina Engebretsen Foto:

Av
DEL

InnsendtFriskis & Svettis Gjøvik fyller 20 år i år. 20 hele år med treningsglede, engasjement, frivillighet, pågangsmot og svette.

Det hele starta med låneinstruktører fra Friskis & Svettis Lillehammer. Vi hadde så lyst på denne herlige ute-treningen her i byen også. Stedet var Gjøvik gård, på gressmatta. Kort tid etterpå ble vår første lokale treningsleder utdanna og diplomiert for innsats, Lise Ørbekk. Dette var høsten 1998. Hun er forresten fortsatt treningsleder i foreninga. Det er intet mindre enn imponerende!

Gjennom året har vi hatt forskjellige markeringer for å feire oss selv. Og aller mest ropte vi "HURRA FOR OSS" den 27. oktober -18. Da hadde vi lånt til oss to erfarne og sterke treningsledere fra Oslo og Lillehammer (surprise!) hvor vi spratt og løfta og dro oss gjennom 1,5 time intensiv trening. Gymsalen på Vardal ungdomsskole er flittig brukt opp gjennom årene, og det var også der jubileet fikk sin . Medlemmer og funksjonærer fikk virkelig prøvd seg. Det er når en har gjester en tar mest i, ikke sant? Da skal man vise hvor sterke og spreke man er - for det er vi jo.

Vi ønsker å rette en stor takk til alle som bidrar til at Friskis & Svettis Gjøvik lever i beste velgående - i harmoni med byens øvrige treningstilbud. Vi er et idrettslag byen kan være stolt over. Vi står han av gjennom trenigstrender, nye treningssenter, firmaavtaler og alt som måtte utfordre oss fra år til år.

LEVE FRISKIS & SVETTIS GJØVIK!

Send tekst og bilder «

Vi vil gjerne høre om smått og stort som foregår i distriktet. Hjelp oss å være overalt!

Artikkeltags